Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Cuma 19:18
Yıldırım Koleji öğrencileri kardeşlik köprüleri kuruyor
Özel Yıldırım Koleji İlköğretim okulu öğrencileri, Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu ve Süleyman Demirel Ortaokulu ile kardeşlik köprüsü kurdu. Etkinlik çerçevesinde okulların öğrenci ve öğretmenleri ile Yıldırım Koleji idarecileri ve öğretmenleri yemekte bir araya geldi.

Yıldırım Koleji bir sosyal sorumluluk projesi daha gerçekleştirdi. Köseler İbrahim İzmirlioğlu İlkokulu ve Süleyman Demirel Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini kardeş olarak seçti. Yıldırım Koleji'nin ev sahipliğinde kardeş okul idareci ve öğretmenleri ile beraber yemekte bir araya gelirken, tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu.

Proje ile ilgili Yıldırım Koleji Müdürü Sadi Yanık yaptığı konuşmasında “Kardeş okul projesi maddi anlamda bir kardeşlik projesi değil, aksine öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin tanışmaları, kaynaşmaları, sosyal proje üretmeleri ayrıca her 2 okulun öğrencilerinin; paylaşmayı, yardımlaşmayı ve misafirperverliği öğrenecekleri bir sosyalleşme projesidir. Bu anlamada bir yıl boyunca her ay yapacağımız etkinliklerle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi buluşturacağız.” dedi.

Süleyman Demirel Ortaokulu Müdürü Sezgin Tekneci ise "Kardeş okul projesinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Benim okulum taşımalı bir eğitim yapan bir okul. Bu projenin eğitim öğretimin yanında öğrencilerimin sosyalleşmelerine çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bir yıl boyunca kardeş okul Yıldırım Koleji ile yapılacak etkinliklerin öğrencilerimizin öğrenim hayatlarında unutamayacakları bir anı olarak kalacağını düşünüyorum. Şahsım öğretmenlerim ve öğrencilerim adına Yıldırım Koleji idareci ve öğretmenleri teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Yemek sonrasında yapılan sohbetin ardından misafir okul öğrenci ve öğretmenleri Yıldırım Koleji'nden ayrıldı.

 
Gösterim : 2043
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21743758, Bugün: 1537 kez ziyaret edilmiştir.