Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Pazar 19:58
Öğretmen adaylarına ilk hediyeleri öğretmenlerinden geldi
FEM Dershanesi Kdz. Ereğli Şubesinde, öğretmen adaylarına ilk Öğretmenler Günü'nde kalem hediye etti.

Ders sırasında sınıfa giren kurum öğretmenleri, kısa süre sonra meslektaş olacakları öğretmen adaylarına kendi elleriyle kalem dağıttı. FEM Akademi Ereğli Şubesi Kariyer danışmanı İzzet Bozoğlu "FEM Akademi olarak KPSS'ye yönelik hizmet veren dershanemizde öğrencimiz olan öğretmen adaylarımıza ilk hediyelerini vermenin heyecanını yaşıyoruz. Ancak dershanelerin kapatılma çalışması ise bu heyecana gölge düşürdü." dedi.

Dershanenin matematik öğretmeni Murat Topkaya , "Bu anlamlı günde ileride öğretmen olacak öğrencilerimize tüm eğitim hayatları boyunca başarılar dileyerek hediyelerini takdim ettik." diye konuştu.

Sınıf öğretmenliği adaylarından Yasin Topçu ise "Bu bizim öğretmen adayı olarak aldığımı ilk hediyemiz. Öğretmenlerimize bu düşüncelerinden dolayı arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

 
Gösterim : 3039
YORUMLAR
ismail erdem dokur / inşallah murat sesli olur
ereğlide kim olsa ak parti zor alır neden hep entrika hep menfaat peşinde genelde , yalnız birde ak partiyi karalayanlar var hata yaparak ve yaptırarak menfaat elde ettiği iddia edilenler var ,eski kandilli adayı okul müdürü yasar ciğer 24 kasım öğretmenler gününde her ilden ulusal başarısı ve proje derecesi olan 1 kişi gider kaidesiyle zonguldaktan 5 adaın ismi gidiyor ama ne oluyor ,yaşar ciğerin baldızı 5 . iken son sırada iken ulusal projesi yokken ve kriterlere uymazken nasıl olduda haksızlık yapılarak o seçildi neden yaşar ciğer bu haksızlığa göz yumdu eğer yanlışsa durumu açıklasın ilçe ve il milli eğitim müdürüne rağmen nasıl böyle bir haksızlık yapıldı neden bu hak yenmesine göz yumuldu ereğli ve ak part bu konuda açıklama i cvp bekliyor şimdiden böyle olursa kandillide zor ereğlide ama ancak ereğli murat sesli ile alınır kandillide bekir ile çok zor
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21743621, Bugün: 1400 kez ziyaret edilmiştir.