Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi 15:07
Dersane Müdürleri'nin Ortak Görüşü; "Öğrencilerin sınav motivasyonlarını zedelemek istemiyoruz"
Ereğli'de kurulu bulunan özel dershane müdürleri, dershanelerin kapatılmasına yönelik olarak çıkan haberlerle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Müdürler adına konuşan Recep Koç, "Öğrencilerimizi sınav motivasyonlarını zedelemeden hazırlıklarını devam ettirmek istiyoruz." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı müsteşarlığı tarafından hazırlandığı iddia edilen ve oluşturulacak olan yasa tasarısında dershane ve etüt merkezlerinin kapatılacağı haberleri ülke gündemine otururken, Ereğli'de kurulu bulunan özel dershane müdürleri de konuyla ilgili toplantı düzenledi. Ereğli Dershaneler Birliği adı altında düzenlenen toplantıda, ulusal medya da çıkan haberlerle ilgili görüş alış verişinde bulunan müdürler, bu konu da sorumlu oldukları öğrenci ve velilere karşı ne söyleyeceklerinin sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

Toplantı ile ilgili olarak açıklama da bulunan dershane müdürlerinden Recep Koç, "Çıkan haberlere üzüldük. Dershaneler hiç bir zaman okulların alternatifleri olarak değerlendirilmemiştir. Bizlerde şu anda kamuoyunu takip ediyoruz. Sadece bizi ilgilendiren yerel bazda da ne yapabiliriz şekliyle en azından velilerimizi öğrencilerimizi sınav motivasyonlarını zedelemeden hazırlıklarını devam ettirmek istiyoruz." dedi.

 
Gösterim : 1696
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21743775, Bugün: 1554 kez ziyaret edilmiştir.