Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Cuma 16:29
Goncalı öğrenciler define aradı
Özel Gonca Kreş öğrencileri define aradı. Yaşam becerileri dersi kapsamında kazı yapan öğrenciler, kazı alanında buldukları kutuda ki çikolataları mükafat olarak yedi.

Ereğli'de Özel Gonca Kreş'de öğrenim gören yaklaşık 30 öğrenci, okul bahçelerinde Yaşam Becerileri Dersi kapsamında kazı çalışması gerçekleştirdi. Ellerinde ki plastik küreklerle daha önceden yerleştirilmiş altın kaplamalı çikolataları bulmak için işe koyulan öğrenciler, buldukları altın çikolataları öğretmenlerine gösterdi. Yaklaşık 15 dakika süren kazı çalışması sonrasında alanda gömü buldu. Kutu içerisinde ki altın kaplamalı çikolatalar çocuklara mükafat olarak dağıtıldı. Etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Gonca Kreş İngilizce öğretmeni Meltem Keskin, amaçlarının çocuklara doğayla iç içe olmalarını ve yaşayarak ve yaşatarak doğayı sevdirmek olduğunu söyledi.

Keskin açıklamasında, "Yaptığımız etkinliğin amacı aslında hedefimiz yaşam becerileri dersi ile doğayla iç içe yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. Gayet de güzel bir etkinlik oldu hem öğrencilerimiz adına hem de bizim adımıza. Çocuklarda eğlendiler enerjilerini de doğada atmış oldular" dedi.

 
Gösterim : 1866
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21743714, Bugün: 1493 kez ziyaret edilmiştir.