Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Pazartesi 15:54
Pişkinliğin bu kadarını da pes
Karadeniz Ereğli TSO Başkanı Yaşar TETİKER, göreve geldiği günden bu güne geçen zaman zarfında Ereğli Ekonomisi adına bekleneni verememiş olması dolayısı özellikle basına ve seçimlerde karşısında olan diğer adaya karşı agresif haller takınmasının ardından bu sefer de daha önce şahsına sarf ettiği ele avuca sığmayacak söylemlerini unutup Ereğli Belediye Başkanı POSBIYIK'ı yere göğe sığdıramaz oldu.

Her geçen gün içinden çıkılamaz hal alan Ereğli ekonomisini düzeltmek adına TSO Başkanlığına aday olan ve bu makama başkan olan Yaşar TETİKER, Ereğli TSO olarak geçtiğimiz 5 aylık süreçte elle tutulur bir başarıya imza atamadı.

Bu başarısızlığın yansıması olarak hıncını geçtiğimiz günlerde toplantıya davet ettiği, toplantı başlamadan apar topar dışarı çıkardığı yerel basından çıkartmaya çalışan TETİKER, şimdide bir kaç ay önce hakkında "Cami avlusuna i....." dediği POSBIYIK'ı yere göğe sığdıramaz oldu.

Geçtiğimiz günlerde Ereğli TSO'ya ani bir ziyaret gerçekleştiren Halil POSBIYIK'a daha önceki söylediklerini unutmuş olacak ki methiyeler düzen TETİKER; ".... Kdz.Ereğli’de birileri beyaz sayfa açmaya kalkıyor. Ben lafımı esirgemem. Kdz.Ereğli için kavga etmişte olsak. Kdz.Ereğli’de beyaz sayfayı Halil POSBIYIK açmıştır. Belediyeciliği en iyi sen bilirsin.." diyerek tarih sayfalarında sadece bir anı olarak kalan ve artık siyasette pek tutmayan, eski Cumhurbaşkanlarımızdan Süleymen DEMİREL'in "Dün dündür, bugün bugün.." sözünü gün ışığına çıkarmış oldu...

TETİKER'in dün başka konuşup bu gün başka konuşması Ereğli'de yaşayanlar tarafından yadırganmasına ve "pişkinliğin de bu kadarına pes doğrusu" sözlerinin kamuoyunda yankılanmasına neden oldu.

 
Gösterim : 1695
YORUMLAR
esnaf tso üyesi / fark etmez antep pekmez:)
Yaşar tetiker ve halil Posbıyık için bunlar normal şeyler tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bunlar bir ay sonra yine kapışır samimiyetsizlik yalan ve sanallık üzerine kurulan birliktelikler bozulmaya mahkumdur çıkar amaçlı beyanlar ciddiye alınacak tarafı yoktur Yaşar başkanın ruh hali malum dünü bugünü yarını da unutması normalidir bunlar için fark etmez antep pekmez:)
0
1

bir görüşte herkezi tanıyorum ya / vaybeeeeee
ben bunları çoooook büyük birileri sanırdım . hayret bişey yaaaaaa ne yorum yapacağımı şaşırdım ereğli her kezden özür diliyorum ne yazıkki ben iki sinede oy vermiştim töbe birdaha olmayacak değil oy vermek bu saaten sonra selam dahi vermiyeceğim bir kere daha ereğliden özür diliyorum.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21734432, Bugün: 2381 kez ziyaret edilmiştir.