Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Cuma 00:07
Kdz. Ereğli TSO'dan Cılız Basın Toplantısı...
Yaşar TETİKER'in bugün dünkü konular ile ilgili yaptığı zayıf muhteviyalı basın toplantısı gazeteciler tarafından da itibar görmedi... 1-) ERDEMİR Tarafından Ereğli Piyasasından Yapılan Alımlar Neye Göre Yüzde 60?.. 2-) OSB'de Yer Açmak Adına Kendi Tahsisli Arsanızı da İşleme Koydunuz mu?.. 3-) İrfan ERDEM'e Kendisini "BARBAROS" Zannediyor Diyerek Yaptıklarını Küçümserken, Ona Buna Sataşarak Siz de Kendinizi "FATİH" ya da "KANUNİ" mi Sanıyorsunuz?

09 Ekim 2013 Çarşamba günü Kdz. Ereğli TSO tarafından üyelerini bilgilendirmek amacı ile TSO Konferans salonunda ERDEMİR yetkililerinin satış ve pazarlama konusunda sunum yapacağı toplantıya tüm basını mail yolu ile çağıran ve ardından da haber almak için orada olan basını adeta kovarcasına toplantı salonundan çıkaran ve bu yüzden büyük tepki toplayan TSO ve TSO Başkanı Yaşar TETİKER bugün dünkü konu ile ilgili yaptığı basın toplantısı gazeteciler tarafından itibar görmedi.

Çok az gazetecinin katıldığı toplantıda tıpkı katılımın "cılız" olması gibi Kdz. Ereğli TSO başkanı Yaşar TETİKER'in de söylemleri bir anlamda cılız ve tutarsız kaldı.

Başarı Neye Göre Yüzde 60?

ERDEMİR ile daha önceki yapılan görüşmeler sonrası Ereğli'den satın alımlarda artış olduğunu ifade eden TETİKER "Gıda maddeleri ve satın almayla ilgili tüm ürünlerde yüzde 60 gibi bir hareketlilik var." dedi.

Buradan Sn. TETİKER'e soruyoruz; bu toplantılar sonucunda kısa zamanda bu kadar büyük bir yüzdelik oranın içinde yeni tedarikçiler var mı? Ayrıca bu yüzde 60'lık oran içinde kaç firma var? Başarı olarak nitelendirdiğiniz bu olayı sadace gıda grubunu ela alırsak 300'ün üzerinde gıda firmasının TSO'ya kayıtlı olduğunu düşünürsek, bu yüzde 60'lık dilim bu gıdacılara oranladığında yüzde kaçlık bir dilime tekabül ediyor?

Sn. TETİKER unutmayınız ki 10 üzerinden 6'da yüzde 60'a takabül eder, 300 üzerinden 180'de... Diyebiliyor musunuz ki ERDEMİR'e TSO'ya kayıtlı şu sayıda firma mal vermeye başlamıştır? Ereğli kamuoyu bu konuda sizden daha sağlıklı bilgiler bekliyor.

OSB'de Yatırım Yapacaklara Yer Açmak Amacı İle Kendinize Ait Olan Yeri de Tahsis Dışı Bıraktınız mı?

Her konuda cılız ve sataşma ile geçen basın toplantısında TETİKER; "OSB'de verecek yer bulamadık. Ben geldikten sonra burada yatırım yapmayacak firmaların tahsislerini kaldırdık. Yatırım yapacak olanlara verdik. Şu an doluluk yüzde 90" diyerek OSB'deki son durumu özetledi.

Gazete Ereğli soruyor; Sn. TETİKER, kendi firmanıza tahsisli ve üzerinde herhangi bir yatırım yapamadığınız, 176 bin TL altyapı katılım payı borcu bulunan ve 2014'den başlamak üzere bu borcunu yeniden yapılandırdığınız, OSB'deki 14 dönüm arazinizi de bu kapsamda tahsis dışı bıraktınız mı?

OSB'de yer açmak adına, yatırım yapacak yada yapmayacak firmaları hangi kriterlere göre belirlediniz?

Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan ERDEM'e Çatıyorsunuz, Ona Kendini "BARBAROS"mu Sanıyor Derken, Siz Kendinizi "FATİH" ya da "KANUNİ" mi Sanıyorsunuz?

Sn. TETİKER düzenlediği cılız basın toplantısına renk katmak amacı ile olacak ki Kdz. Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan ERDEM'e de göndermeler yapmaktan geri kalmıyor. İrfan ERDEM'e sözde "Kendisini BARBAROS" sanıyor diyerek yaptığı işleri küçümserken TSO'da göreve geldiği günden bu güne Ereğli Ekonomisi adına "bir arpa boyu yol" kat etmediğinin farkına dahi varmaması kamuoyu tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Sn. TETİKER, ona buna sataşarak siz de kendinizi "FATİH" ya da "KANUNİ" gibi mi görüyorsunuz. "Astığım astık, kestiğim kestik" tavırlarınız ile görevini yapmaya, kamuoyunu aydınlatmaya çalışan basınla dalga geçerek Mayıs ayından bu güne bir türlü düzeltmeye, azıcık da olsa nefes aldırmaya muvaffak olamadığınız Ereğli ekonomisinin halen yerinde sayıyor olmasını gizleyebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

 
Gösterim : 2076
YORUMLAR
sac tüccarı / hacivat karagöz
ürbünlere oynanıyor ben o günkü toplantıda oyuna gelmedim taziya tut tavşana kaç sayın tetiker yemezler:)) ben anladım oyun içinde oyun var orada erdemire karşı konuşanların işi bitti kırmızı kalem yediler hepsi tetiker erdemire sahip çıkmış oldu hepsi bu yazık yazık ne diyim Allah sonumuzu hayır etsin mehmet genç bunlardan çok adamdı enazından yalanı yoktu olduğu gibiydi bilmezdi böle ayak oyunlarını
0
1

sac tüccarı tso üyesi / komiksiniz:)
sayın tetiker sallıyor herkese irfan erdeme sallasaya muhammet likoğlu'na can suyu c am suyu oldu dedi likoğlu neler dedi cevap verseya tso da yapılan toplantının talebi erdemirden geldi tso nun hiç bir çalışması yok bu konuda türbünlere oynuyorlar azcık aklı olan anlar olay nasıl gelişti başkaları konuşuyor erdemir hakkında beyanat veriyor görüşmeler yapılıyor işi sahipleniyorlar adam zaten adres orayı gösterdi ama şekil yapmanın alemide yok yani kimse dece kuşu değil siz gibi
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21732106, Bugün: 55 kez ziyaret edilmiştir.