Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2013 Pazartesi 16:38
LİKOĞLU'ndan İşadamı DURDU'ya Ziyaret
Kdz Ereğli THK Şube Başkanı ve işadamı Muhammet Likoğlu Ereğli'nin yakından tanıdığı bir çok otomotiv markalarının Bayiliğini bünyesinde barındıran başarılı işadamı Şemsi Durdu'yu Düzce'deki yeni İşyerinde ziyaret etti.

Kdz Ereğli THK Şube Başkanı ve işadamı Muhammet Likoğlu Ereğli'nin yakından tanıdığı bir çok otomotiv markalarının Bayiliğini bünyesinde barındıran Düzce'de de bir çok yatırımları olan başarılı işadamı Şemsi Durdu'yu Düzce'de bünyesine yeni kattığı Tofaş-Fiat Bayiliğinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarette Kdz Ereğli'nin yaşadığı sosyal ve ekonomik durumu ve gelinen noktadan çıkışı ile alakalı karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Kdz Ereğli ve Düzcenin sosyal ve ekonomik olarak mukayesesi yapıldı.

Kdz Ereğli'nin yaşadığı ağır krizden çıkışı için katkı sağlayabilecek iş dünyasından kişilerin öncelikle bir araya gelerek çözüm üretmeleri gerektiğini ve bu konuda nelerin yapılması gerektiği noktasında geniş bilgi alış verişinde bulunan her iki işadamı önümüzdeki günlerde Ereğli'de bir araya gelerek ilgili kişilerle görüşmeler yaparak birlik beraberlik içerisinde sorunlara çözüm noktasında katkı yapmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

İşadamı Şemsi Durdu Kdz Ereğli THK Şube Başkanı ve işadamı Muhammet Likoğlu'nun Kdz Ereğli'nin sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümü için duyarlılık göstererek birçok proje ve arayış içerisinde olduğunu kendisini takip ettiğini ve her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade eterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Likoğlu'na teşekkür etti.

 
Gösterim : 1787
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21733391, Bugün: 1340 kez ziyaret edilmiştir.