Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Çarşamba 18:43
Karadeniz Ereğli Belediyesi Asfalt Çalışmalarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor
Karadeniz Ereğli Basın Danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, Karadeniz Ereğli’de her mahallede asfaltlama çalışmalarına devam edildiği bildirildi. Yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Karadeniz Ereğli Asfaltlanıyor

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih ANIL, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi vererek şunları söyledi: Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları muhtelif bölgelerde devam etmektedir. Toplam 55.000 tona yakın sıcak asfalt çalışması yapılacak kentimizde iki asfalt gurubu olarak çalışmalarını kesintisiz devam eden asfalt ekipleri, havanın sıcaklığına rağmen bu çalışmalarını en üst noktaya getirmiş durumdalar.

Finişer Asfalt Makinesi Çalışıyor

Finişer ile serim yapılarak uygulanan sıcak asfalt çalışmaları; Anadolu Lisesi mevkiinden başlayarak 48 Lojmanlar önünden geçerek Hatip Caddesine bağlantısı sağlanmıştır. Yine Bağlık Mahallesi Atatürk Okulunda Eser Sokağa iniş yapılarak ana alter yollarımızdan birinin sıcak asfalt ile kaplanması sağlanmıştır.

Greyder iş makinesi ile yapılan sıcak asfalt çalışmalarımız; Kemer mevkiinde DSİ altyapı çalışmaları sonucu bozulan imar yollarımız ve Akarca caddesi ana iniş yolu sıcak asfalt çalışmalarımız tamamlanma aşamasına gelmiştir.

 
Gösterim : 1729
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21690727, Bugün: 2881 kez ziyaret edilmiştir.