Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Çarşamba 22:20
Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih ÇAKIR: “Karadeniz Ereğli Belediyesi Partizanca Yönetiliyor”
Adalet ve Kalkınma(Ak) Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih ÇAKIR, Cumhuriyet Halk Parti(CHP)'li Meclis Üyelerinin açıklamasını, Karadeniz Ereğli Belediye Basın Bürosundan yapılmasını eleştirdi ve "Yapılan Bu Uygulama, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nın, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK tarafından nasıl ‘diktatörce’ yönetildiğini ortaya koymuştur" dedi

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih ÇAKIR, CHP’nin Belediye Meclis Grubu adına, Karadeniz Ereğli Belediyesi Basın Bürosu tarafından kamuoyuna bir açıklama yapılmasını sert bir dille eleştirdi.

'CHP, Karadeniz Ereğli'de bir basın açıklaması yapamayacak kadar aciz durumda mıdır' diye soran Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih ÇAKIR, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; "Açıklamanın içeriği bir yana, yapılan bu uygulama, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nın Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK tarafından nasıl ‘diktatörce’ yönetildiğini ortaya koyması açısından bir örnek teşkil etmiştir.

Belediye Basın Bürosundan, CHP Grubu adına açıklama yapılmasından sonra şu soruları sormak, kamuoyu adına önem kazanmıştır.

1-Karadeniz Ereğli Belediye Basın Bürosu Cumhuriyet Halk Partisinin emir erimidir?

2- Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı ya da Belediye Meclis Grubu, bir basın açıklaması yapamayacak kadar aciz durumda mıdır?

3- Ak Parti Belediye Meclis Grubu, Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir açıklama verdiğinde, kamuoyuna ‘Belediye Basın Bürosu’ tarafından yayınlanacak mıdır?

4- Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeye mi taşınmıştır, Belediyenin ofisini mi kullanmaktadır?

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, kendisini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatının yerine koymuştur.Karadeniz Ereğli Belediyesindeki bu partizanca tutumu kınıyorum. Belediye bu uygulamasıyla kaybetmiş olduğu ‘tarafsızlığını’ kamuoyunun önüne bir kez daha koymuştur.

Bu konuda, Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Yönetimi olarak, tüm yasal haklarımızı kullanarak, yüz bin nüfuslu Karadeniz Ereğli halkının Belediyesinin partizanca tutumlarla ve diktatörce yönetilmesinin takipçisi olacağımızı saygıdeğer kamuoyuna bildiririm.

Ayrıca basın açıklaması ile ilgili söyleyeceklerimiz mevcuttur.

Zira, ‘Basın Bürosu’ tarafından geçilen açıklamada CHP Meclis Grubu üyelerinin açıklamanın altında imzası olmadığı ve herhangi bir görsel açıklama bulunmadığı için, bu cevap hakkımızı saklı tutuyoruz.

Kamuoyuna, saygıyla duyurulur."dedi

 
Gösterim : 2171
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21686003, Bugün: 1569 kez ziyaret edilmiştir.