Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2013 Pazartesi 22:58
Cehennemağzı Mağaraları Müthiş Bir Düğüne Ev Sahipliği Yaptı
Senem&Mehmet İhsan YILMAZ Çifti Cehennemağzı Mağarasında Dünyaevi’ne Girdi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOYLU, Cehennemağzı Mağarasında Düğüne Katıldı.

Karadeniz Ereğli’li rahmetli işadamı, hayırsever Kadir YILMAZ’ın torunu, Zuhal YILMAZ’ın oğlu Mehmet İhsan YILMAZ, hayatını Senem TETİKAŞAR ile birleştirdi.

06.07.2013 Cumartesi akşamı Cehennemağzı Mağaraları’nda gerçekleştirilen düğün töreninde çiftin nikahlarını Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK kıyarken, nikah şahitliklerini ise, Adalet ve Kalkınma(Ak) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOYLU ve Türk Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Özcan TÜRKAKIN yaptı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK, nikahta yaptığı konuşmada, ‘Karadeniz Ereğli’nin tarihi ve turistik mekanlarından biri olan Cehennemağzı Mağaraları’nda çiftin mutluluklarına ortak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, TETİKAŞAR ve YILMAZ Ailelerine mutluluklar diledi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil POSBIYIK’ın kıydığı nikahta konuşan Genel Başkan Yardımcısı Süleyman SOYLU, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, "Sizi bugüne kadar yetiştirenleri ailelerinizi şu güzel gözler ile sizleri izleyenleri sizlere emek verenleri, birbirinizi fazla sevin, birbirinizi fazla severseniz ailenizin de mutluluğu saadeti her geçen zaman artar. Biz yaşıyoruz hayatta bir çoğumuzun aile ahiret inancı da var, hepimiz öteki dünyaya gittiğimizde cennete gitmek istiyoruz her ne kadar burası Cehennemağzı Mağarası olsa da cennete gitmek istiyoruz. Allah o cennetin dünyada bir tek cinsin ayaklarına vermiş kadınların, annelerin. Senemi ben yıllardır tanıyorum biz komşuyuz. Sadiye Hanımın bende çok büyük emekleri vardır. Abisi Alpay benim sınıf arkadaşım. Hala onunla çektirdiğim fotoğraflar benim hayatımın en güzel fotoğrafları. Hem cüzdan Seneme verilecek aile de Mehmet İhsan'a emanet. Allah bir yastıkta ömür boyu mutlu etsin, örnek bir aile olsun, hem geleneklerimize, adetlerimize, yakışır bir şekilde herkes şunu söylesin size bir evlilik örneği veriyoruz Senem ile Mehmet İhsan'ın diye…" dedi.

Düğün Törenine Karadeniz Ereğli’nin tanınmış simalarının yanı sıra iş ve siyaset dünyası bu düğünde bir araya geldi.

Gazete Ereğli olarak, Senem&Mehmet İhsan YILMAZ çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 
Gösterim : 43484
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548843, Bugün: 2948 kez ziyaret edilmiştir.