Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Cumartesi 17:20
Uğur DÜNDAR Halil POSBIYIK'a İkinci Kez Feyk Attı!
19. Uluslararası Sevgi barış Dostluk Festivalinde "SEVGİ BARIŞ DOSTLUK ÖDÜLÜ"ne layık görülen Uğur DÜNDAR o festivalde bir dizi bahaneler uydurarak ödülünü almaya gelmemişti.

Bu sene düzenlenen ve festivalin 20'nci yılına denk gelen kutlamalarda Festival Komitesi ve Belediye tarafından ikinci kez irtibata geçilen DÜNDAR bu yılki festivalde ödülünü almaya geleceğini belirtmiş ve bu da yerel basına Uğur DÜNDAR'a verilecek ödül görselleri ile deklare edilmişti.

DÜNDAR Yine Gelmedi.

Basında çıkan haberlerin ardından Gazete Ereğli olarak "O bu ödülü hak etmiyor" başlıklı ve nedenlerini sıraladığımız bir haber dahi yapmış ve konuyu kamuoyu gündemine taşımıştık. Ancak basına DÜNDAR'ın gelişi ile ilgili haber bülteni paslayan Ereğli Belediyesi sessiz sedasız Uğur DÜNDAR'ı Festival broşürüne koymadığı gibi DÜNDAR için hazırlanan görselleri de zula yapıp ortalıktan kaldırdı. Böylelikle DÜNDAR'ın ikinci kez Ereğli'ye ödülü almaya geleceğim deyip gelmemesi ile üstelik CHP'li bir belediye Başkanı olan Halil POSBIYIK'a feyk atmasının üstü kapatılmış oldu.

 
Gösterim : 1663
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21684463, Bugün: 29 kez ziyaret edilmiştir.