Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Çarşamba 19:53
Başkan POSBIYIK, Senin Niyetin Ne? Hani Burada Türk Bayrağı?
Kdz. Ereğli'de tartışmalı bir şekilde yapımına başlanan ve Yalı Caddesi ile sahili bir birine bağlayan demir asma köprü bir polemiğe daha neden olacak gibi görünüyor.

Kdz. Ereğli'de tartışmalı bir şekilde yapımına başlanan ve festivale yetiştirilmeye çalışılan Yalı Caddesi ile sahili bir birine bağlayacak olan köprünün asansör kulesine Belediye ve Avrupa Birliği logoları konulması beraberinde bir tartışmayı daha getirdi.

Belediye ve Avrupa Birliği amblemlerinin yer aldığı kulede neden "Türk Bayrağı Yok" sorusu gündeme geldi.

POSBIYIK Aynı Hataya Yıllar Önce Bir kez Daha Düşmüştü

Kdz. Ereğli belediye Başkanı Halil POSBIYIK bundan yıllar önce "Kdz. Ereğli Bir Avrupa Kentidir" yazılı ve üzerinde yine Avrupa birliğinin logosu olan totemleri şehrin belli noktalarına dikmiş, yine bir gazetenin "Nerede Türk Bayrağı" başlıklı haberi üzerine alelacele totemlerin bir yerine küçük bir Türk bayrağı eklenerek sorun giderilmişti!

Şimdi Halil POSBIYIK, görüyoruz ki tarihten ve geçmişten ders almayarak aynı hataya bir kez daha düşmüş.

T.C. Eylemi Yapan CHP'liler ve STK'lar Nerede?

Halil POSBIYIK'ın 2'nci kez düşmüş olduğu bu hata için geçtiğimiz günlerde T.C. Eylemi yapan CHP'liler ve STK'lardan ses çıkmaması ise olayın karmaşıklığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Gazete Ereğli Olarak Bu İşin Takipçisi Olacağız

Karadeniz Ereğli Cumhuriyetin bekçisi bir kent olma özelliliğini geçmişte verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesi ile gösterdiği gibi halende göstermeye devam edecektir. Milli değerlere bağlı olan bu kent Belediyenin düştüğü bu yanlıştan yine belediyeyi ve POSBIYIK'ı bu duruma hassasiyet göstererek çıkartmasını bilecektir.

Tez elden bu yanlışı görüp o köprünün en görkemli yerine Türk Bayrağı asılmalıdır. Burası Avrupa Kentinden önce Türk Toprağı ve Türk vatanıdır. Bunu Halil POSBIYIK'ta, herkeste böyle bilmelidir.

 
Gösterim : 3438
YORUMLAR
FUTBOLCU / türk bayrağı
önce bayrak asılmalı idi.inşallah art niyetli değillerdir selamlar sevgiler
0
2

Şahin / nato bayrağıda assın
Avrupa birliği bayrağı ne alaka onu anlayamadık Türkiye AB üyesimi başkan kafasına göre iş yapıyor kdz.ereğli avrupa kentidir falan filan diye ne alaka ya olmadı NATO bayrağıda assın yanına
0
3
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21683819, Bugün: 4519 kez ziyaret edilmiştir.