Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2013 Cuma 16:09
Kdz Ereğli TSO Yönetiminde + 1 Hakkı! "Hakkı DEMİRÇİN TSO Yönetim Kurulu Üyesi mi?"
Geçtiğimiz ay hareketli geçen TSO seçimi ardından 7 gruptan 4'ünü alarak ipi göğüsleyen Yaşar TETİKER grubu kendi arasında Meclis ve Yönetim kurulunu oluşturup protokol ziyaretlerine başladı.

Son olarak Meclis ve Yönetim Kurulu olarak Ankara'ya çıkarma yapan Kdz. Ereğli TSO, yöre milletvekili Ercan CANDAN, Özcan ULUPINAR ve sonrasında da TOBB başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nu makamında ziyaret etti.

Kdz. Ereğli TSO'dan yapılan açıklamaya göre yapılan ziyaretler "Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yön. Krl. Bşk. Yaşar Tetiker, Yön Krl Bşk Yrd. Niyazi Özcan, Yön Krl Bşk Yrd. Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çivici, Hasan Yavuz, Meclis Bşk. Faruk Yazıcı, Meclis Bşk Yrd. Sibel Demirçin, Meclis üyeleri Aynur Çoşkun, Mehmet Remzi Alim, Oda üyesi Hakkı Demirçin ve Oda Genel Sekreteri Gündüz Acar 12/06/2013 Çarşamba günü Ankara’da ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Zonguldak Ak Parti Milletvekilleri Sn Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ziyareti gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette ilçe ekonomisi ve geleceği ile ilgili konular istişare edildi. Yapılan ziyarette Sn Candan ve Sn Ulupınar Yön. Kurulu Başkanı Sn Yaşar Tetiker ve Oda yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dilediler kendilerinin her zaman Kdz Ereğli Tso ile uyum içinde çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini belirtiler." şeklinde ifade edildi.

TSO TARİHİNDE BİR İLK: PROTOKOL ZİYARETLERİNDE SIRADAN BİR ODA ÜYESİ OLAN HAKKI DEMİRÇİN DE KATILDI!

Ankara'ya giden TSO heyetinin içinde seçilmiş kişiler olan yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyelerinin dışında normal bir TSO üyesi olan Hakkı DEMİRÇİN'inde olması Gazete Ereğli'nin gözünden kaçmadı?

Kdz. Ereğli TSO Başkanına sormak istiyoruz? Sayın TETİKER;

Sizin bundan sonraki yapacağınız protokol ziyaretlerine, örneğin ERDEMİR yada Başbakan'a ziyaret de olabilir; Ereğli sanayisinde tozun toprağın içinde, kentin ekonomik şartları altında ezilen sıkıntı çeken ancak tıkır tıkır üye aidatını ödeyen kaparto ustası Ahmet bey, yada pazarda ürünlerini satmaya çalışan ama yine TSO'ya üye (Tıpkı OKED EMLKAK sahibi Hakkı DEMİRÇİN gibi) ve tıkır tıkır üye aidatını ödeyen Mehmet amca da sizinle gelebilecek mi?

Daha önceleri de seçimle gelmiş Ereğli TSO Yönetim Kurulu üyelerinin bu tür ziyaretlerine dışarıdan normal üyeler katıldı mı? Eğer TSO'nun böyle bir geleneği var ise o zaman neden seçimler yapılıp, boşu boşuna yönetim kurulu üyeleri belirleniyor?

Kamuoyunda A protokol sayılan bir ziyarete normal bir üyenin katılması ve fotoğraf karesinde yer alması ileride akıllara "başka şeylerin kapısını açmak için mi bunlar yapılıyor" sorusunu getiriyor. Bundan sonraki TSO yönetim kurulu toplantılarına sıradan üyeler katılabilecek, alınan kararlara müdahale ya da katkı sağlayabilecekler mi? Eğer böyle ise daha önce sorduğumuz soruyu yineliyoruz; "O ZAMAN TSO SEÇİMLERİNE, YÖNETİM KURULU OLUŞTURULMASINA NE GEREK VAR?"

GAZETE EREĞLİ SORUYOR; "İŞİN İÇİNDE BAŞKA BİR İŞ Mİ VAR?"

Geçtğimiz aylarda yapılan TSO seçimlerinden bir önceki seçimlerde Hakkı DEMİRÇİN kendi grubundan grup başı olarak oda meclisine seçilmişti. Muhtemelen hedefinde TSO yönetim kurulu üyeliği vardı. Ancak o zamanlarda beklenmeyen bir gelişme olmuş ve aylarca kulis yapıp kendi grubundan TSO meclisine giren DEMİRÇİN TSO Meclis üyeliğinden istifa etmişti.

Bu seçimlerde ise yine kebdi grubunda aylarca çalışan DEMİRÇİN bu sefer Meclis listesine kendi yerine Eşini yazmış ve eşi Sibel DEMİRÇİN TSO meclis üyesi olmuştu.

Şimdi fotoğraf karelerine baktığımızda Hakkı DEMİRÇİN eş durumundan olsa gerek Ereğli TSO'nun Yönetim Kurulu üyesi gibi görünüyor.

Peki, bir önceki seçimde istediği TSO meclis üyeliğine seçilen ve bir anda istifa eden Hakkı DEMİRÇİN'in bu istifasının nedeni merak edilirken, bu seçimlerde de çok istediği, meclise neden girmediği merak edilen DEMİRÇİN'in bu tür kurumlarda seçilme şartlarından bir tanesini yerine getiremediği de ifade ediliyor.

Ereğli Kamuoyu Ereğli'yi kurtarma şiarıyla yola çıkan ve TSO'ya seçilen meclis üyeleri ile TSO başkanı Yaşar TETİKER'in bu konudaki yanıtlarını bekliyorlar.

 
Gösterim : 2673
YORUMLAR
Muhammet Likoğlu / yakışır
hakkı bey TSO Yönetiminin baş danışmanıdır yakışır evet benimde bildiğim kadar TSO Yönetimini n böyle bir geleneği yoktur hakkı bey bildiğim kadar hukuken TSO da yöneticilik yapamıyor kabinede dışardan yer almıştır:) ama seçimde çok çalıştı zafer onundur hakkını teslim etmek lazım faydalı olur kanaatindeyim:)
0
3

TSO ÜYESİ / NELER OLUYORRR
BAŞKAN TETİKER BU KONU İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA YAPTIMI? BU KONUYU TAKİP EDİYORMUSUNUZ?
0
1

EDİTÖR / "TSO ÜYESİ / NELER OLUYORRR" başlıklı Yoruma Cevap
Sayın okuyucu, ilginiz için öncelikle teşekkür ederiz. Yaptığımız bu haber ile ilgili ne yazık ki TSO yönetiminden bir açıklama gelmedi. Ayrıca bilginiz olsun diye söylüyorum;konuyu takip ediyoruz.
0
1

TSO ÜYESİ / TAKİPÇİSİ OLUNUZ
TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ ÇALIŞMALAR.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21684864, Bugün: 430 kez ziyaret edilmiştir.