Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2013 Pazartesi 20:08
“Genç Kalemler Kültür Edebiyat Kulübü” Sezona Veda Etti
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi “Genç Kalemler Kültür Edebiyat Kulübü” öğrencileri, sezonu veda yemeği ile kapattı.

Yıl boyunca şiir ve tiyatro etkinlikleri düzenleyen genç öğrenciler düzenlenen veda yemeğinde hem sezonu değerlendirme hem de önümüzde ki yıl neler yapabilecekleri konusunda fikir alış verişinde bulundu. Yemekle ilgili olarak açıklama da bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitim Bölümü Araştırma Görevlisi ve Tiyatro Grubunun Yönetmeni Erhan YEŞİLYURT, Kulüp öğrencilerin ilk defa bir araya geldiklerini buna rağmen güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Erhan YEŞİLYURT, “Kulüp olarak birçok çalışmamız oldu. Şiir geceleri ve tiyatro etkinlikleri düzenledik. Arkadaşlarımız ilk defa bir araya geldiler. 4 ay eğitim aldılar. Eğitim Fakültesi'nin kültür etkinliklerinde oyun oynadık. Karadeniz Ereğli’de Gençlik Haftası'na bağlı olarak bir oyun çıkardık. Bu oyunlar sonun da da burada sezona veda ediyoruz.” dedi.

Yemek sonunda öğrenciler, Erhan YEŞİLYURT’A çiçek takdim etti.

Genç Kalemler kulübünün yılda birkez çıkardıkları, içinde öykü, şiir, deneme ve hikayelerin bulunduğu birde Edebiyat dergisi bulunuyor.

 
Gösterim : 2044
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21700043, Bugün: 79 kez ziyaret edilmiştir.