Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2013 Perşembe 15:57
TED Karadeniz Ereğli Koleji’nden Görsel Sanatlar Sergisi Beğeni Topladı
Türk Eğitim Derneği(TED )Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları tarafından Atatürk Kültür Merkezinde Sanat Günleri Resim Sergisi açıldı.

TED Karadeniz Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim ASLANKAYA açılış konuşmasında, "TED Karadeniz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okullarının Görsel Sanatlar Kulübünün ortaya çıkartılan eserlerin sergileneceği sergiye hoş geldiniz. Akademik çalışmalara çok önem verdiğimiz gibi, okulda sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklere de çok önem vermekteyiz. Görsel Sanatlar Dersinde Kulüp Çalışmalarında öğrencilerimizin 2012-2013 eğitim öğretim yılı içinde hazırladıkları çalışmaları, eserleri Karadeniz Ereğli halkı ve velilerimizle paylaşmak istedik. Sergimiz 26 Mayıs tarihine kadar devam edecek.Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

TED Karadeniz Ereğli Koleji Müzik Öğretmenlerinin çaldığı müzikler eşliğinde gezilen sergi büyük beğeni toplarken, çok sayıda öğrenci, veli, okul yöneticileri ve öğretmenler sergiyi merak ve heyecanla gezdiler.

Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki ORAL ve Vedat CAN Sergi Salonunda açılan sergi 26.05.2013 Pazar gününe dek sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Sergi Açılışına, Karadeniz Ereğli Milli Eğitim Müdürü M.Naci KILIÇ, TED Karadeniz Ereğli Vakıf Üyesi Av. Kaan FİDAN, TED Karadeniz Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim ASLANKAYA, TED Karadeniz Ereğli Koleji İlköğretim Müdürü Nilay HANLIOĞLU ve TED Karadeniz Ereğli Koleji Görsel Sanatlar öğretmenleri Seda ANIL ve Ebru AYDIN’ın yanı sıra çok sayıda öğrenci velisi ve öğrenci katıldı.

 
Gösterim : 31121
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21699545, Bugün: 2198 kez ziyaret edilmiştir.