Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2013 Çarşamba 20:31
Gazete Ereğli'ye ziyaretler sürüyor...
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Sertan YALÇIN,Yönetim Kurulu üyesi Mehmet ÇİVİCİ, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili İrfan YAZICIOĞLU, Aydınlı Giyim Mağazası Müdürü Mustafa ÖZER ve Ereğli Olay İnternet Gazetesi Sahibi Halil PEHLEVAN gazetemizi ziyaret ederek, 7. yayın yılı mutluluğumuzu paylaştılar.

‘TSO Üyeleri Ziyaret Etti’

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Sertan YALÇIN ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet ÇİVİCİ gazetemizi ziyaret ederek, 7. yayın yılı mutluluğumuzu paylaştılar.

Gazetemizi ziyaret eden TSO Meclis üyesi YALÇIN ve Yönetim Kurulu üyesi ÇİVİCİ, İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ ile görüşerek, Gazete Ereğli'nin kuruluş yıldönümünü kutlayıp ilkeli yayıncılık anlayışının devam etmesi dileklerinde bulundular.

‘’İrfan YAZICIOĞLU’ndan Pastalı Ziyaret’

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili İrfan YAZICIOĞLU, Aydınlı Giyim Mağazası Müdürü Mustafa ÖZER ve Ereğli Olay İnternet Gazetesi Sahibi Halil PEHLEVAN’da gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdiler.

YAZICIOĞLU, ÖZER ve PEHLEVAN ziyarette, İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ ile bir süre görüşerek, "Gazete Ereğli'nin yayınlarını takip ediyoruz. Karadeniz Ereğli basınına yıllardır farklı bir soluk ve anlayışla ayrı bir renk kattınız. Bu misyonunuzu daha uzun yıllar sürdürmenizi dileriz. 7. yayın yılınızı İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ şahsında, tüm çalışanları kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz’ dediler.

 
Gösterim : 3358
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21702055, Bugün: 2091 kez ziyaret edilmiştir.