Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2013 Salı 21:37
Gazete Ereğli'ye Kutlama Ziyaretleri Başladı
Anadolu basının içinde bulunduğu tüm zorlu koşullara, Karadeniz Ereğli'nin sıkıntılı günlerine rağmen, gazeteniz Gazete Ereğli 7. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

23 Nisan 2007 tarihinde yayın hayatına başlayan gazeteniz Gazete Ereğli bugün 7. yayın yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

Gazete Ereğli'ye kutlama ziyaretleri başladı.

‘Ereğli Sahil Gazetesi ve Batı Karadeniz Star Gazetesi’

7. Kuruluş Yıldönümü Mutluluğumuzu paylaşmak üzere gazetemize gelen ilk ziyaretçilerimiz, refiklerimiz, bir süre önce yayın hayatına başlayan Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serpil DEMİR ve Batı Karadeniz Star Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yalçın KASAPOĞLU oldu.

Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serpil DEMİR ve Batı Karadeniz Star Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yalçın KASAPOĞLU gerçekleştirdikleri ziyarette 7. yayın yılında Gazete Ereğli Ailesini kutlayarak seviyeli, ilkeli yayınlarımızın artarak devam etmesi dileklerinde bulundular.

‘Avukat Saffet BOZKURT ve Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurul Üyesi Erol ACAR’

Karadeniz Ereğli'nin birçok köyü ile bazı beldelerin mahallelerinde yol, okul, cami gibi ihtiyaçların giderilmesine önemli katkılar sağlayan, Karadeniz Ereğli’li Avukat Saffet BOZKURT ve Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurul Üyesi, Yöremin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erol ACAR bugün gazetemizi ziyaret eden dostlarımız arasındaydı.

Avukat Saffet BOZKURT ve Erol ACAR, gazetemizin 7. kuruluış yıldönümü nedeniyle ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek; ‘ 7 yıldır Karadeniz Ereğli’de seviyeli, çağdaş, ilkeli habercilik anlayışıyla yapmış olduğunuz haberleri takip ediyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarınızın artarak, nice 77. yayın yıllarına ulaşmasını temenni ediyoruz’ dediler.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ ise, gerçekleştirilen ziyaretlerin kendilerine mutluluk ve güç verdiğini, ayrıca seviyeli ve ilkeli yayınlarının bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceği mesajını verdi.

 
Gösterim : 3303
YORUMLAR
D.Köksal Kardeş / kutlama
7.yaşınızı kutlar,yayın hayatınızın başarılı ve daim olmasını dilerim. Batı Karadeniz Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21702029, Bugün: 2065 kez ziyaret edilmiştir.