Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Cuma 13:33
KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÜYELERİNE DUYURU
Kdz. Ereğli TSO Başkanlığından basın aracılığı ile Mayıs ayına ertelenen seçimlerle ilgili üyelerine açıklama yapıldı.

Kdz. Ereğli TSO Başkanlığından yapılan açıklama şu şekilde;

"2013/4244 sayılı Bakanlar Kurulu kararı gereğince Mayıs-Haziran 2013’de yapılması gereken Odamız Organ Seçimlerinde;

1- 5174 Sayılı TOBB Kanunu’nun 83. Maddesi uyarınca Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise üye seçebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtları,hatalı kayıtların tespiti ile düzeltme başvurularının yapılmasına esas olmak üzere, 15/Nisan/2013 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar,hafta içi 08:30-17:30 saatleri arasında Oda Muamelat Servisinde incelemeye açılmıştır.Hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların dilekçe ile yapılması gerekmektedir.

Bu düzeltme işlemi çerçevesinde, üyelerimizin seçme ve seçilme haklarının kaybolmaması için en geç 15/04/2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Güncelleme işlemini yaptırmayan üyeler Oda kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaktır.

2-AİDATLARINI ÖDEMEDİKLERİ İÇİN 5174 SAYILI KANUNUN 10. MADDESİNE GÖRE ODA ÜYELİKLERİ ASKIYA ALINAN VE KAYITLARI MESLEK GRUBU LİSTELERİNDEN SİLİNEN ÜYELERİMİZ, BORÇLARININ TAMAMINI ÖDEDİKLERİ TAKDİRDE SEÇMEN LİSTELERİNE İLAVE EDİLECEK VE SEÇİMLERDE OY KULLANABİLECEKLERDİR.

Üyelerimize saygı ile duyurulur.

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULU

 
Gösterim : 2549
YORUMLAR
Ünal Savaş / OY KULLANMASALAR NE YAZAR...!!!
KDZ. EREĞLİ'MİZİN HER ZAMANDAN DAHA ÇOK EN BÜYÜK İHTİYACI OLAN BİRLİK VE BERABERLİĞİN OLUŞTURULAMADIĞI, BU BİR DEMOKRATİK MÜCADELEDİR KANDIRMACASI İLE HERKESİN VEYA HER GRUBUN KENDİ KOLTUK MÜCADELESİNE GİRİŞTİĞİ ODA SEÇİMLERİNDE; TSO'YA AİDAT BORCUNU ÖDEMEYENLER OY KULLANSA NE YAZAR, OY KULLANMASA NE YAZAR. BİRLİK VE BERABERLİĞİN OLUŞTURULAMADIĞI ODA SEÇİMLERİ SONUCUNDA OLUŞACAK YENİ TSO YÖNETİMİNDEN KDZ. EREĞLİ'NİN BİRİKMİŞ DEVASA SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETMESİ BEKLENEMEZ.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21713277, Bugün: 6984 kez ziyaret edilmiştir.