Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2013 Cumartesi 20:13
Yarıyıl Tatilinde 5 Vakit Namazlarını Camilerde Kıldılar
Karadeniz Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından çocukları camilere adapte etmek için organize edilen ‘Yarıyıl Boyunca Okuldayız Kampanyası' amacına ulaştı.

Kampanyaya katılan öğrenciler ve din görevlileri Karadeniz Ereğli Müftüsü Mustafa ERKAN’ı makamında ziyaret etti. Müftü Mustafa ERKAN, Hamzafakıhlı, Topçalı ve Ebedişi Camisi İmamları ile birlikte gelen öğrencileri ile kısa süre sohbet etti. Düzenlenen kampanya hakkında açıklamada bulunan Mustafa ERKAN, yaklaşık 20 camide düzenlenen kampanyanın amacının çocukların camilerle ve cemaatle kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi. Müftü Mustafa ERKAN, ‘Biz yarıyıl tatili boyunca yaklaşık 20 camimiz de ‘Yarıyıl Boyunca Okuldayız’ adı altında bir kampanya başlattık. Bu projenin başarıya ulaştığını görüyoruz. Çocuklarımız 5 vakit namazlarını camilerimizde cemaatimiz ile birlikte eda etti. Bu projeye katılan din görevlilerine ve çocuklarımıza, onları anlayışla karşılayan cemaatimize teşekkür etmek istiyorum. Bu projeye daha çok çocuğumuzun katılacağını ümit ediyoruz. Bu çocuklarımız inşallah toplumumuza güzellikler katacaklar. Bunun faydalarını hep birlikte göreceğiz.’dedi.

Kampanyaya katılan öğrencilerden Ervanur ÇİMEN, Emirkan ŞAHİN ve Hakan ÇİMEN, Karadeniz Ereğli Müftüsü Mustafa ERKAN’ a duygularını anlattılar.

 
Gösterim : 1653
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21699685, Bugün: 2338 kez ziyaret edilmiştir.