Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2013 Salı 18:17
KDZ EREGLİ MHP’DEN "EREĞLİ İÇİN BİRLİK" ÇAĞRISI
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetimi CHP, AK Parti, Saadet Partisi, DSP İlçe örgütleri, Muhtarlar Derneği,Ereğli Şoförler Odası, MÜSİAD ve Gazete Ereğli'ye ziyaretlerde bulunarak Ereğli için ortak platform çağrısı yaptılar.

MHP İlçe yönetimi ile birlikte siyasi parti başkanlarını ve bazı STK'ları ziyaret eden Talat ŞEKER "Ereğli İçin Birlik" çağrısının ilk ateşini yaktı.

Ziyaretler sonrası Gazete Ereğli'ye gelerek konu ile bilgili Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'a bilgiler veren ŞEKER, geçmişte bu tip oluşumların Ereğli'ye bir çok kazanımı da beraberinde getirdiğine dikkat çekerek Ereğli'yi seviyorsan siyasi çekişmelerimizi bir kenara bırakıp "Ereğli İçin Birlik" olup her türlü sorunumuzu Ankara'ya taşımanın önünü açmalıyız dedi.

MHP İlçe Başkanı Talat ŞEKER: "Siyasi kimliğimizi bir yere bırakıp önümüzdeki günlerde tüm siyasi partilerle beraber, sivil toplum örgütlerinin,derneklerin,odaların Ereğli için kim ne yapabilirse herkesi içine alan bir platforma davet edeceğiz. Buyurun gelin hep beraber bir şeyler yapalım. Çünkü yaptığımız ziyaretlerde şunu görüyoruz, konuşulduğu zaman herkes Ereğli'yi çok sevdiğinden bahsediyor. Bakalım Ereğli'yi ne kadar seviyorlar? Ereğli'yi kim seviyor, Ereğli'nin menfaati için bir araya kimler gelebilecek, hem bunların testini bir gözden geçirmiş olacağız, hem de mevcut iktidar partisinin de eksikliklerini de dile getirerek çözüm üretme konusunda da arkadaşları bu yönde davet edeceğiz." dedi.

Talat ŞEKER'in projesini aktardığı içinde AK Parti, CHP, Saadet Partisi ve DSP ilçe başkanlarının da sıcak baktığı projenin Sivil Toplum Kuruluşlarının, Esnaf Odalarının da teker teker gezilerek fikir paylaşımlarının tamamlanmasının ardından belli bir ivme kazanması için eyleme dönüştürülmesi bekleniyor.

 
Gösterim : 2222
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21715872, Bugün: 9579 kez ziyaret edilmiştir.