Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Pazartesi 12:44
Ereğli TSO Başkan Adayını Açıkladı; YAŞAR TETİKER
Karadeniz Ereğli TSO mevcut yönetimi TSO Seçimlerinin başlangıcını yaptı. TSO Mevcut Yönetimin Başkan Adayı Yaşar TETİKER. Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir Ereğli TSO Yönetimine aday olmayan Yaşar TETİKER sağlık problemlerini çözmesinin ardından tekrar kollarını sıvayıp meydana çıkmaya hazırlanıyor. Mart ayında yapılacak TSO seçimleri için mevcut TSO yönetimin tamamına yakının da desteğini alan TETİKER yaptığı basın toplantısı ile resmen adaylığını açıklamış oldu. TSO'da birçok ilklere imza atarak başkanlık yapmış lan yaşlı kurt Yaşar TETİKER'in mevcut yönetimi de arkasına alarak adaylığını açıklaması Ereğli gündemine bomba gibi düşerken halen ısınma turları yapan diğer TSO Başkan adaylarının ne yapacakları ise kamuoyunda merak konusu olmaya başladı.

Yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde adaylar yavaş yavaş netleşirken, Odanın mevcut yönetimi de basın mensuplarıyla düzenledikleri toplantı ile bir araya gelerek başkan adaylarını açıkladı. Yapılan toplantıya tam kadro çıkan yönetim kurulu üyeleri, bundan sonra Ereğli’nin daha güzel günlere ulaşması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Toplantıda ilk konuşmayı odanın Meclis Başkanı Zeki Us yaptı. Us, konuşmasında 4 sene önce geldikleri görevlerinde sona geldiklerini ve bundan sonra yeni bir oluşum ile Ereğli’ ye hizmet edeceklerini dile getirdi.

Her şeyin başlangıcı, gelişmesi ve sonu olduğu gibi bu dönemin de sonuna gelindiğini ifade eden Us, "İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla yanlışıyla bu süreci yaşadık. Önümüzdeki süreçte daha detaylı bilgilendirmelerimiz olacak. Demokrasinin en güzel tarafı karşılıklı rekabet içinde bu işi yapabilmek, biz de düşündük taşındık, kendi içimizde çalışmalar yaptık. Mevcut kadromuzun üzerine, daha önce bu işi yapmış, gelecekte de yapabilecek, güvendiğimiz arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi aramıza katarak bugün itibarıyla böyle bir çalışmaya bismillah dedik. Hepimiz için hayırlı olacağını ümit ediyorum." dedi.

"SAMİMİ BİR BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR"

Zeki Us’un ardından konuşma yağan Oda Başkanı Mehmet Genç, ‘Ben değil Biz’ sloganıyla yola çıktıkları görevlerinde Yaşar Tetiker Başkanlığından yapacakları çalışmaların ve oluşumların bundan sonra da basın mensuplarıyla paylaşacaklarını ifade etti. Genç şöyle konuştu:. Bir sorumluluğu bugüne getirdik. Yine Ereğli’yle birlik ve beraberlik kurmaya, samimi bir birlikteliğe ihtiyacımız olduğunu vurguluyorum. Bir grup arkadaşla çok kısa sürede konuları paylaştık. Burada beraberce de görev yaptığımız, TSO Başkanlığı yapmış Yaşar Tetiker’e başkanlık için karar kıldık." diye konuştu.

"SANDALYE MERAKLISINA İHTİYACI YOK"

Toplantıda son olarak söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yaşar Tetiker, 8 sene sonra yeniden başkanlığa aday olduğunu ve Ereğli’ ye kazandırdıkları Organize Sanayi Bölgesi gibi başka çalışmalara imza atarak Ereğli ekonomisinin yükselmesini sağlayacaklarını söyledi. Eski TSO Başkanı ve TSO Başkan Adayı Yaşar Tetiker Ereğli’de yapılan en büyük hizmetleri Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiğini belirterek, "İş alemi, istihdam anlamında söylüyorum. Bunun başında Organize Sanayi Bölgesi gelir. Bundan sonra da bıraktığımız yerden başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

 
Gösterim : 1753
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21715849, Bugün: 9556 kez ziyaret edilmiştir.