Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Pazartesi 17:18
Karadeniz Ereğli’de Gündüzleri de Sokak Lambaları Yanıyor
Karadeniz Ereğli ve bölgemizde elektrik dağıtımı yapan EnerjiSA son günlerde şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Gündüz saatlerinde şehir merkezinde ana caddelerde yanan sokak lambaları da vatandaşı düşündürüyor. Mahalle aralarında gece yanmayan sokak lambaları, gündüz saatinde ana caddelerdeki sokak lambalarını açık gören vatandaşlar; "-Mahallemizde akşam saatinde yanmayan sokak lambaları dururken, gündüzleri ana caddelerdeki sokak lambalarının yanması ne anlama geliyor? EnerjiSA Yetkilileri ne yapıyor?’ diye vatandaşı düşündürüyor. "Nasrettin Hoca fıkrası gibiyiz maşallah. Burası Karadeniz Ereğli; gece yanmayan sokak lambası, gündüzleri ana caddelerde yanıyor. " diyerek olaya esprili yaklaşmaktan da kendilerini alamıyorlar.

Yorum sizin!...

EnerjiSA yetkililerin bu sorunlara cevap vermesi beklenirken, mahalle aralarında yanmayan sokak lambalarının da bir an önce yapılması isteniyor. Özellikle akşam geç saatte okuldan dönen çocukların yolu takip etmekte, evin yolunu bulmakta zorlandıkları söyleniyor.

Nasıl Olsa Parası Vatandaşın Cebinden Çıkıyor!

Öte yandan güpegündüz yanan lambalardaki enerjinin bedelinin nasıl olsa EnerjiSA'nın elektrik faturalarında KK bedeli altında abonelerinden yaptığı kesintilerden çıkartıldığını belirten vatandaşlar bu görüşleri ile olaya farklı bir bakış açısı getiriyorlar.

 
Gösterim : 3147
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21699191, Bugün: 1844 kez ziyaret edilmiştir.