Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Cuma 18:33
Kdz. Ereğli CHP’den SİLİVRİ Çıkartması
Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL, CHP Yönetimi ve üyelerimizle 13.12.2012 Perşembe günü Silivri’de yerimizi aldık, sesimizi yükselttik’ dedi.

İlçe Başkanı Hayrettin KARTAL yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; ‘Türkiye’nin her yerinden Cumhuriyet Halk Partili(CHP) Atatürkçü, yurtsever, demokrat insanlarla birlikte omuz omuza 21. yüzyılın en büyük hukuksuzluğuna karşı sesimizi yükselttik.

On binlerce insanın buluşmasına sahne olan Silivri Toplama Kampındaki bu yargılamaların hiçbir hukuksal yanının olmadığı açıkça ortaya çıkmıştır. Artık açıkça görülmüştür ki, Özel Yetkili Mahkemelerin hiçbir meşru yanı kalmamıştır. Bu mahkemelerden ne sonuç çıkarsa çıksın hiçbir aydın, yurtsever demokrat insanı inandıramaz.

Oraya gelen on binlerce insan ve oraya gelemeyen milyonlarca insanın gözünde bu mahkemeler siyasi, düzmece mahkemelerdir. Ve buna karşı dirençli, kararlı bir şekilde yılmadan mücadeleye devam edilecektir.

Özel Yetkili Mahkemeler derhal kaldırılmalı, hukuk dışı, keyfi uygulamalara son verilmelidir.

Türkiye ‘nin yurtsever, Atatürkçü, demokrat güçleri bu konuda karalıdır.

Engizisyon intikamcılığına asla seyirci kalınmayacak, bu mücadele yükselerek devam edecektir.’dedi

 
Gösterim : 2487
YORUMLAR
Ünal Savaş / ATATÜRK'Ü ALET ETMEYİNİZ...!!!
LÜTFEN, ATATÜRK'Ü İDEOLOJİLERİNİZE ALET ETMEYİNİZ...!!! YARGININ BAĞIMSIZ OLDUĞUNA İNANIYOR İSEK, YARGIYI ETKİLEME ÇABASINDAN DA KAÇINMAK GEREKİYOR. HAKİMLERİ VE SAVCILARI DIŞARIDAN ETKİLEMEYE ÇALIŞMAK ÇOK YANLIŞ BİR DAVRANIŞTIR. ÜSTELİK BUNU DA ATATÜRK’ÇÜLÜK MASKESİ ALTINDA YAPMAK ÇOK DAHA YANLIŞ BİR DAVRANIŞTIR. CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU M. KEMAL ATATÜRK BUGÜN YAŞIYOR OLSAYDI, BUNLARIN HEPSİNİ CHP' DEN KOVARDI. ATATÜRKÇÜLÜĞÜ BÖYLESİ BASİT EYLEMLERE ALET ETTİRMEZDİ...!!!
0
1

Ünal Savaş / EYLEM ATATÜRK'E HAKARETTİR.
ATATÜRKÇÜLER BU KADAR AZINLIKTA OLAMAZLAR. BU ATATÜRK’E HAKARETTİR. YARGILAMASI DEVAM EDEN SANIKLARI YARGININ ÖNÜNDEN ALIP PARLAMENTOYA GETİRME GİRİŞİMİNDE BULUNMAK ZATEN YANLIŞTI. BU YANLIŞ YETMİYORMUŞ GİBİ; YARGILAMAYI YAPAN HAKİMLERİ ETKİLEMEYE VE PSİKOLOJİK BASKI ALTINDA TUTMAYA YÖNELİK EYLEMLERDE BİR BAŞKA YANLIŞ. YANLIŞ ÜSTÜNE YANLIŞ... YAPILAN EYLEMLERİN ASLINDA DEVAM ETMEKTE OLAN YARGILAMA SÜRECİNİ ETKİLEMEYECEĞİNİ ONLARDA ÇOK İYİ BİLİYORLAR. ERGENEKON AVUKATLIĞINDAN VAZGEÇMİYORLAR.
0
1

Ünal Savaş / ÖZDE ATATÜRK'ÇÜ OLUNUZ...!!!
TOPLUMDA DA FAZLA SAHİPLENİLMEYEN VE DEVAM ETMEKTE OLAN HUKUKSAL SÜRECİDE ETKİLEMEYECEK BÖYLESİ BİR SAHİPLENME GİRİŞİMİ, CHP’Yİ DARBE GİRİŞİMLERİNE DESTEK VEREN BİR PARTİ GÖRÜNÜMÜNE SOKTUĞU İÇİN DE SÜREKİ OLARAK KÜÇÜLTMEKTEDİR. O KENDİLERİNİN BİLECEĞİ İŞ. ANCAK; ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ AMA ATATÜRKÇÜLÜĞÜ BÖYLESİ BASİT SİYASİ VE İDELOJİK EYLEMLERDE KULLANMAK GERÇEK ATATÜRKÇÜLERİN İÇİNİ ÇOK ACITIYOR. TABİİ BU ACIYI HİSSEDEBİLMEK İÇİN DE SÖZDE DEĞİL, ÖZDE ATATÜRKÇÜ OLMAK GEREKİR.
0
1

Ünal Savaş / ATATÜRKÇÜLÜK KALPLERDEDİR..
GERÇEK ATATÜRKÇÜLÜK YAKALARDAKİ ROZETLERDE DEĞİL, KALPLERDE OLMALIDIR. SİZİ SAHTE ATATÜRKÇÜLER SİZİ. SİZ KİMİ KANDIRIYOR SUNUZ? YEMEZLER....................SÖZÜN ÖZÜ: BENİ GÖRMEK DEMEK, MUTLAKA YÜZÜMÜ GÖRMEK DEMEK DEĞİLDİR; BENİM FİKİRLERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYORSANIZ VE HİSSEDİYORSANIZ, BU YETERLİDİR.” M.Kemal ATATÜRK
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21706216, Bugün: 2034 kez ziyaret edilmiştir.