Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2022 Salı 13:24
EREĞLİ’DE 2 GÜNDE 3 ÇOCUK KAYBOLDU!
Ereğli’de polise peş peşe ‘kayıp çocuk’ başvurusunda bulunuldu. İki gün önce 17 yaşındaki Baran, dün de biri 17 diğeri 15 yaşında iki çocuk kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, güvenlik güçleri Kurtlar köyündeki evinden ayrılıp bir daha geri dönmeyen Baran Avşar’ı arama çalışması başlattı. Bu durum netleşmemişken Çaylıoğlu köyü ve Bağlık mahallesinden iki kayıp haberi daha geldi. Çaylıoğlu Çevlik Köyündeki evinden ayrılan 17 yaşındaki zihinsel engelli olduğu öğrenilen Mustafa Özmen’den bir daha haber alınamadı. Ailesi kayıp çocuğun gidebileceği yerleri araştırdı ancak olumsuz sonuç alınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve polis ekipleri ailesinden kayıp çocuğun eşkâl bilgilerini alarak ilçe genelinde arama çalışması başlattı.

Bağlık Mahallesine okula gitmek için evinden ayrılan 15 yaşındaki Yasin Aktaş’tan da bir süre geçtikten sonra haber alınamadı. Ailesinin başvurusu doğrultusunda 1.60 boylarında, üzerinde Ereğli Lisesine ait siyah okul üniforması, siyah pantolon ve yeşil mont olan Yasin Aktaş aranmaya başlandı. Aktaş’ın yüzünde yara izleri olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, çocukların bulunması için ilçe genelinde geniş çaplı arama çalışması başlattı.

 
Gösterim : 613
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550870, Bugün: 813 kez ziyaret edilmiştir.