Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2022 Cumartesi 22:53
Ereğli-Devrek Yolu İçin Bir Söz de Bakan Karaismailoğlu’ndan!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Ereğli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Erdemir'e ait Göztepe Tesisleri'ndeKİ öğlen yemeği sırasında Ereğli-Devrek karayoluna ilişkin brifing alan Bakan Karaismailoğlu daha sonra beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, partililer, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

PTT binası önünden başlayarak AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığına kadar güzergahta esnaflarla sohbet eden heyet vatandaşların da sorunlarını dinledi.

SEÇİME KADAR O YOL BİTECEK

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Bakan Karaismailoğlu, yıllardır gündemde olan Ereğli-Devrek karayoluna ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Ereğli-Devrek karayolu ile ilgili brifing aldık. Şüpheniz olmasın ki bu yollar bize emanet, bu yolu en kısa zamanda bitireceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Ereğli-Devrek yolunu biz üzerimize aldık ve bundan sonra 2023 seçimleri öncesi o yolu bitirmek için gece gündüz çalışacağız. Alaplı ve Yığılca yolu var orada da sıkıntıları ortadan kaldıracağız ve hızlıca bir ilerleme sağlayacağız"

 
Gösterim : 612
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552625, Bugün: 2568 kez ziyaret edilmiştir.