Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2022 Salı 12:48
Bahçeşehir’de Endüstri Meslek Lisesi Mezunlara Eğitimde İndirim
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Türkiye’de önemli bir eğitim kurumu markası Bahçeşehir Koleji’nden Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Mezunlarının çocuklarına indirim anlaşması.

Yakın zamanda kurulan ve hızlıca örgütlenip büyüyen Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği ile Bahçeşehir Koleji arasında bir protokol imzalandı.

Bu protokele göre Endüstri Meslek Lisesi Mezunlarının çocukları Bahçeşehir Kolejlerine indirimli kayıt imkanına sahip olacak.

Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Tuncay ERTÜRK bu müjdeyi üyelerine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

ERTÜRK’ paylaşımında kısaca şunlara yer verdi;

“Okulumuzun mezunlarından Yurtiçi ve Yurtdışında şirketleri bulunan adından başarı ile söz ettiren aynı zamanda Eğitim alanında Özel Bahçeşehir Kampüsünün Sahibi Oğuz KARAHAN beyin daveti üzerine Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği olarak çocuklarımızın daha iyi bir gelecek için öğrenim görmesini sağlamak amacıyla indirim ve işbirliği protokolü imzaladık. Bu protokolün okulumuz mezunlarının çocuklarına hayırlı olmasını temenni eder. Başta Okul kurucu temsilcisi Damla Karahan’a Kampüs yöneticisi Nilay Hanlıoğlu ve Kurumsal iletişim müdürü Kemal Kani Demir’e yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ederiz”

 
Gösterim : 1290
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625803, Bugün: 3761 kez ziyaret edilmiştir.