Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 21:01
ECHOMAR’DAN 500. HASTAYA BAŞARILI BYPASS OPERASYONU
Zonguldak’ta kuyumcu olarak çalışan Yüksel Tosun, sırt ağrısı şikayetiyle Kdz. Ereğli ECHOMAR’a başvurdu. Yapılan kontroller ve anjiyo sonrası damar tıkanıklığı tespit edilen hasta için hemen Bypass kararı alındı. Hastanede ameliyata alınan Tosun yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Ali Kemal GÜR ve ekibine teşekkür eden Tosun, yaptığı açıklamada; “Anjiyoda 4 damar tıkalı diye bilgi verildiğinde herhalde şaka yapıyorlar diye düşündüm. Ali Kemal hocamla ilk tanıştığımda kendisini çok sevdim ve güvendim. Hocam ameliyatımı gerçekleştirdi Allah razı olsun.”diyerek duygularını ifade etti.

Doç. Dr. Ali Kemal GÜR, operasyonun güzel geçtiğini, hastanın sağlığına kavuştuğunu ve bugün taburcu olacağını belirtti.

ECHOMAR Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat ÇİMENOĞLU ise şunları söyledi:

“Echomar Kalp Merkezimiz faaliyete geçeli 3 yıl oldu. Bulunduğumuz ilçede insanların açık kalp ameliyatı olmaya karar vermesi kolay değil. Özellikle kardiyoloji alanında aldığımız sonuçlar çok güzel. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalarımız var. Bu hem hastanemiz için hem de Zonguldaklı olarak bizler için gurur kaynağı oluyor. Hastanemizin 500., Doç. Dr. Ali Kemal GÜR'ün de 200. Bypass hastası bugün taburcu oluyor. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sağlık alanında kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam edeceğiz.”

 
Gösterim : 961
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549451, Bugün: 3556 kez ziyaret edilmiştir.