Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2021 Salı 16:21
ERTUĞRUL; “Vatan sana minnettardır!”
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu; şanlı partimizin kurucu genel başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83.yıldönümünde özlemle, saygıyla ve minnetle anıyoruz diyerek bir anma metni yayınlayan CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü “Vatan sana minnettardır!” sözünü kullanarak bir kez daha andı.

Eylem Ertuğrul’un anma metninin tamamı şu şekilde;

Emperyalist devletlerin işgali altındaki toprakların her bir karışını hür bir vatan haline getirmek adına dünya tarihine örnek kabul edilen bir bağımsızlık mücadelesinin kahramanı olan; egemenliğin kayıtsız-şartsız millete verildiği demokratik lâik ve sosyal hukuk devletinin temellerini atan Büyük Devlet Adamı Atatürk, bizlere miras bıraktığı ilke ve devrimleriyle ilelebet yaşatılacaktır. Onun izinden giden Türk Gençliği Ata’sını omuzlar üzerinde taşımaya devam edecektir.

Ey Büyük Ata!

Senin engin düşüncelere sahip liderliğinin ve rehberliğinin; milletin egemenliğini kişilerin üstünlüğünden daha değerli gören anlayışının ne kadar önemli olduğu bugün bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğiz!

Vatan sana minnettardır! “

 
Gösterim : 679
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675273, Bugün: 1468 kez ziyaret edilmiştir.