Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Çarşamba 15:17
EGD’DE ŞAFAK EREL DÖNEMİ…
Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanlığı’na seçilen Şafak Erel, düzenlenen tören ile Başkanlık görevini İ.Necati Günay’dan devraldı.

Ereğli Gazeteciler Derneği’nde düzenlenen törende bir konuşma yapan Ereğli Gazeteciler Derneği’nin yeni başkanı Şafak Erel, 16 yıldır derneğin başkanlığını yapan İ. Necati Günay’a bugüne kadar yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.

Erel, “Necati Günay 16 yıldır derneğe başkanlık yapmış bir ağabeyimiz. Seçimleri biz kazandık, kendisi biraz üzüldü ama ben her zaman Necati ağabeyimle beraber olacağım. Bizlere çok güzel bir tesis bırakıyor, borçsuz bir dernek bırakıyor. Allahımdan umarım bize de bu derneği daha ileriye getirmek, geliştirmekte nasip olur. Yine ilerleterek, genç arkadaşlarımıza teslim etmek nasip olur. Bu dernek hepimizi birleştiren yer olacak. Bütün gazeteci, emekçi arkadaşlarımızın yeri olacak. Bizim iki görevimiz olacak. Birincisi bütün meslektaşlarımızı beraber olmasını sağlamak, ikincisi de Ereğli. Ereğli’nin menfaatleri için dernekte birlikte beraber olacağız. Ben Necati Günay’a çok teşekkür ediyorum. Sizlerin nezdinizde bugünün anısına çiçek takdim ediyorum, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EGD eski Başkanı İ. Necati Günay’da yaptığı konuşmada, 16 yıldır görev yaptığını hatırlatarak, bugüne kadar görev yapmış olan herkese teşekkür etti.

Günay, “Biz bir devri kapattık, genç arkadaşlarımız göreve geldi. Bizlere katkı veren, binamıza katkı veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ereğli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’na, Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a, TSO Başkanı Arslan Keleş’e,AKP önceki Başkanı Fatih Çakır’a, Kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık’a, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e, İş adamı Semih Çolak’a, İş adamı İrfan Yazıcıoğlu’na, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’a, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca’ya buradan teşekkür ediyorum. Hoşça kalın diyorum, her zaman yanınızdayız, bize ihtiyacınız olduğunda biz gerekeni yerine getiririz” dedi.

İ. Necati Günay’dan görevi teslim alan Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve yeni yönetimi daha sonra dernek binasında toplu fotoğraf çektirdiler.

EGD'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

19 Mart Cuma günü yapılan Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği'nin kongresinde göreve seçilen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan devir-teslim töreninin ardından ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

19 Mart Cuma günü yapılan Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği'nin kongresinde göreve seçilen yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan devir-teslim töreninin ardından ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi. Buna göre; Şafak Erel'in Başkanlığındaki Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği'nde Başkan Yardımcılıklarına Hüseyin Orhan ile Vedat Kılıç, Genel Sekreterliğe Haydar Yağız, Mali Sekreterliğe ise İlknur Özen getirildi. Çiğdem Koç, Recep Akkaya, Fedai Kaçar ve Erdoğan Kutlu ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar.

 
Gösterim : 1387
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550058, Bugün: 4163 kez ziyaret edilmiştir.