Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe 15:48
HİÇ ÇALIŞMIYORSUN BAŞKAN!
Kdz. Ereğli Belediyesi, 600 kilometrelik yol ağına sahip ilçede her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal almaya başlayan trafiği rahatlatacak çalışmalara başladı. Bir önceki yönetim tarafından trafik sorunu ile ilgili hiçbir kalıcı çözüm yapılmaz iken, yeni göreve gelen başkan POSBIYIK, trafik ile ilgili düzenleme projelerini bitirip şehrin bir çok bölgesinde hem yaya hem de araç trafiğini rahatlatacak kalıcı çözümleri bir bir hayata geçirmeye başladı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde trafiğin sıkıştığı noktalarda yeniden düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etap çalışmalarına Devrek yol ayrımı kavşağı ve Merkez İş Bankası kavşağında başladı. Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, her iki noktada araç ve yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler yaptıklarını belirterek “Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın talimatıyla ilgili müdürlüklerle birlikte yol ağımızda trafiği sıkıştıran bölümleri ölçümleme ve gözlemleme yaparak tespit ettik. İlk olarak Devrek yol ayrımı kavşağında Yeşiltepe’den çarşıya giriş istikametinde yol genişletme ve yaya kaldırımı düzenlemesi yapıyoruz. Bittiğinde buradaki sıkışıklık önemli ölçüde giderilmiş olacak. Ayrıca İş Bankası kavşağında sinyalizasyon sistemini geri çekerek kavşaktaki sıkışmayı önleyeceğiz ve buraya butonlu sinyalizasyon sistemi kuruyoruz. Çalışmalarımız tespit edilen diğer noktalarda da devam edecek” dedi.

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MENNUN

Yapılan çalışmalar gerek yayalar, gerekse sürücüler tarafından tam not alırken çalışmaları izleyenler; “bu aksaklıklar özellikle son 3-4 yıldır hep vardı. Yol aynı yol, güzergah aynı güzergah, Allah razı olsun başkan POSBIYIK’tan. Yaptığı bu genişletme çalışmaları şehir trafiğini olumlu derecede rahatlatmaya yetecek.” Diyerek bu çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 
Gösterim : 4996
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548247, Bugün: 2352 kez ziyaret edilmiştir.