Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2019 Perşembe 15:23
BAŞKAN POSBIYIK, SAHADA ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye birimlerinin şehrin değişik noktalarında yaptığı çalışmalardan bazılarını yerinde denetledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, alt yapı ve üst yapıyla ilgili şehrin değişik noktalarında süren çalışmaları yerinde takip etti.

Başkan Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş ve teknik ekiple birlikte şantiye ekibinin çalışmaları devam eden hizmetlerini inceledi, yapılması gereken ilave çalışmalar hakkında görevlendirmelerde bulundu.

“MUSTAFA AKAY SOKAK SEL BASKINLARINDAN KURTULACAK”

Yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Posbıyık, “Yağmur yağdığında Kepez Mahallesi Mustafa Akay Sokak'taki vatandaşlarımız tedirgin oluyor, su baskınları yaşanıyordu. Burada önemli bir çalışma başlattık. 200 metre uzunluğunda, bir metreye bir metre genişliğinde beton kutu menfez yapıyoruz. Çalışmalar son aşamada. Mahalle sakinlerimiz kış mevsimi gelmeden böylece rahat bir nefes almış olacaklar. Ayrıca buradaki derenin iç temizliği yapıldı, peşinden beton dökeceğiz. Ekiplerimiz Yeni Belen Sanayi bölgesinde dolgu çalışmalarına devam ediyor. Buraya Temizlik İşleri Müdürlüğü için ilave bir şantiye alanı yapmak istiyoruz. Kirmanlı Su Deposu’na yapacağımız proje çalışmalarını da yerinde gözlemledim. Tarihi sur duvarlarımızla ilgili bir çalışmamız da Ahmet Sart Sokak'ta sürüyor. Burada çökme tehlikesi bulunan tarihi sur duvarlarını koruma altına alıyoruz” dedi.

Başkan Posbıyık, birimlerin üst yapıya ilişkin çalışmalarını da sürdürdüklerini belirterek “Kavaklık Mahallesi Devrek Yolu Caddesi sakinlerimize yeni bir yaşam alanı olacak çalışma başlattık. Çocuk parkı, basketbol sahası, açık alan spor aletlerinin de olduğu ve oturma gruplarının yer alacağı çalışmamızı da kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

 
Gösterim : 6716
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548882, Bugün: 2987 kez ziyaret edilmiştir.