Kayıt Tarihi: 24 Mart 2019 Pazar 22:54
POSBIYIK NEREYE GİTSE YÜZLDERDE TEBESSÜM, SANKİ BAHAR GELMİŞ GİBİ!
Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın hızına yetişilmiyor. Günde en az 4 mahalle mitingi yapan Posbıyık bu kezde Kocaali Mahallesi’ndeydi.

Beraberindeki meclis üyeleriyle beraber Kocaali Mahallesi’ne giden Posbıyık büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı.

Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın Kocaali Mahallesi ziyaretinde konuşan Kocaali Mahalle Muhtarı Murat Uslu:’’20 sene Ereğli Belediye Başkanlığı yapmış sayın Halil Posbıyık’a ve belediye meclis üyelerine şahsım ve mahallem adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Halil Başkanımıza sizler huzurunda şükran ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Niye derseniz. Tarihte belki görülmemiştir. Kocaali Mahallesi olarak bir gurur yaşıyoruz. Mahallemizde sizde biliyorsunuz ki 3 tane meclis üyemiz var. Ben bu yolda sayın başkanıma ve tüm meclis üyelerine sonsuz şükranlarımı sunarak başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, varolun başkanım.’’ dedi.

Gördüğü sevgi ve ilgi karşısında çok mutlu olan Posbıyık:’‘ Değerli hemşerilerim özellikle hanımefendilere dönmek istiyorum. Benim bacılarıma, kardeşlerime , hanımefendilerin gösterdiği bu sıcak ilgiden, sevgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu soğuk havada beni coşkuyla karşıladınız, bana güç verdiniz. Sevgili hemşerilerim geçmiş dönemde Kocaali’ye elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Ama tabi herşey bitmiş değil. Gene sıkıntılar var, gene problemler var. Buraya Hastaneden başlayacak, Ahmetçiklerden geçecek, Aktaş’tan şehir merkezine geçecek Ereğli’deki trafiği rahatlatmak için yeni bir yol hattı yapıyoruz. ‘’ dedi ve yapacağı projelerinden bahsederek Kocaali halkını bilgilendirdi.

Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri alkışlar eşliğinde alandan ayrılarak seçim çalışmalarına devam ettiler.

 
Gösterim : 1521
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646478, Bugün: 1804 kez ziyaret edilmiştir.