Kayıt Tarihi: 24 Mart 2019 Pazar 21:29
“Ereğli'de birlikte tarih yazalım"
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Kdz. Ereğli'ye gelerek Belediye Başkanı ve BBP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Hüseyin Uysal'a destek verdi. Destici, "Sırf oy almak için ucuz ve haram propagandayapanlara oy vermeyin. Sonuna kadar başkanımızın arkasındayım. Ben Türkiye'nin Zonguldak'ın ve Ereğli'nin milletvekiliyim." dedi.

Kdz. Ereğli Plajlar bölgesinde çiçeklerle karşılanan ve Başkan Uysal ile birlikte seçim otobüsüyle ilçeyi gezerek halkı selamlayan Genel Başkan Destici, BBP Seçim Koordinasyon Merkezi yanındaki otopark alanında halka hitap etti.

Ben Kdz. Ereğli'nin de milletvekiliyim

BBP Genel Başkanı Destici' Ankara'da Hüseyin Uysal'ın en büyük destekçisi olacağını belirttiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Bütün ortak değerlerimizi temsil eden bir belediye başkanımız var ve şimdi tekrar bu göreve talip. İnşallah tekrar devam edecek. Hizmetlerini biliyorum. Bu hizmetlerin yarım kalmaması lazım. Kalan hizmetleri hep birlikte tamamlayacağız. Başkanımızın gücü yetmediği yerde Ankara'dan sonuna kadar yanında olacağım. 31 Martta siz yetkiyi kime verirseniz, size hizmeti de o getirecek. Ucuz ve haram propagandalara, sırf oy almak isteyenlere oy vermeyin. Ben Türkiye'nin Zonguldak'ın ve Ereğli'nin de milletvekiliyim.

Sizin başarılı bir belediye başkanınız var

En rahat oyu siz isteyeceksiniz. Bizim alnımız ak, başımız dik. Ellerimiz kire, pasa bulaşmadı. Hesap veremeyeceğimiz hiç bir şeyde bizim imzamız yok. Belediye başkanımızın da, adayımızın da yok. Onun için sizin en rahat oy isteyeceğiniz seçim. Hem Hüseyin başkana hem partimize. En çok sizin hakkınız çünkü başarılı bir belediye başkanınız var. Onlar geçmişte 7 bin kişinin çalıştığı, bugün ise 500'e düşen tersaneleri ayağa kaldırsın. Burayı biz çözeriz.

Bölücülerle işbirliği yapanlara oy vermeyin

Sizler her zaman yüreği devlet, vatan, millet, bayrak sevgisi ile atan insanlarsınız. Onun için oyunuzu burada da kullanırken bunu dikkate alacaksınız. Siyasi bölücülerle başka şehir ve ilçelerde işbirliği yapana değil, sizin gibi devlet, vatan, millet, bayrak dendiğinde her şeyini ortaya koyan Hüseyin başkana oy vereceksiniz. "

Daha yapacak çok işimiz var

Başkan Hüseyin Uysal'da konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Daha yapacak çok işimiz var. Daha hizmetlerimiz bitmedi. Bu yüzden sizlerden 5 yıl daha istiyorum. Sizlerin oylarıyla belediye başkanlığıma devam etmek istiyorum. Karşı taraftakiler festival ve rant diyorlar. Biz hizmet diyoruz. Sizler 15 saat çalışırım kalan zamanda yatımda yatarım diyene mi, yoksa çok çalışırım çekyatıma yatarım diyene mi oy vereceksiniz? Onlar 1 Nisan'da festival komiteleri kurmak için uğraşırken, bizlerde kollarımızı sıvayarak hizmete devam edeceğiz.

Bu seçimde hep beraber bir tarih yazalım

Bir adayla birlikte doktora gitsek ondan beyin MR'ı benden diz MR'ı isterler. Birlikte Çilek Halk Otobüslerine binsek, ondan ücret almazlar benden alırlar. Malum 65 üstü ücretsiz. Notere gitsek ondan sağlık raporu, benden ise imza isterler. Bizle beraber Ereğli'de rant olmayacak. Bizim dönemimizde, yeni gelecekte yeni bir şahlanış başlayacak. Sizlerle birlikte Kdz. Ereğli'de hep beraber bir zafer kazanalım, bir tarih yazalım. "

 
Gösterim : 1502
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642421, Bugün: 2406 kez ziyaret edilmiştir.