Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 21:57
TSO BAŞKANI KELEŞ ; 'GELİŞİME ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM'
Ticaret ve Sanayi Odası seçimine yeniden aday olduğunu açıklayan Arslan Keleş, “sizleri dört sene önce değişime ortak olmaya davet etmiştim. Bugünse sizleri gelişime ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli’de, 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimine yönelik aday tanıdım toplantısı gerçekleştirildi. Yeniden adaylığını açıklayan mevcut başkan Arslan Keleş devam eden projeleri bitirmek, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli’yi üst noktalara getirmek için birlikte yola çıktığı çalışma arkadaşlarını duyurdu. Arslan Keleş, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “sayenizde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı apayrı bir kimliğe ve güce kavuşturduk. Görevde olduğumuz sürede, birçok projeye ve protokole imza attık, atmaya devam ediyoruz. Bu iş ekip işidir. Başarı ekibindir, başarısızlık liderindir” dedi.

“EREĞLİ’NİN GELİŞMESİNE ENGEL OLANLARA İZİN VERMİYORUM”

60 yıldır ticaret hayatı içinde olan ‘Keleş ailesinin’ bir ferdi olduğunu Keleş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben, 1949 yılından beri ticaret yapan amcalarım, rahmetli babam bir ailenin ferdiyiz. Ticaretten başka bir iş yapmadık. 60 seneyi aşkın bir ticaret geçmişimiz var. Ne iş yaptığımız belli, istihdam ettiğimiz personelin sayısı belli. Devletimize verdiğimiz vergi belli. Hep dürüstlük ve şeffaflıktan yana olduk. Doğru bildiğimizi her platformda söyledik. Hiç kimse bu şehrin geleceğini ipotek koyamaz. Dostlarımız; şehrimiz temiz siyasetin, temiz ticaretin, alın terinin şehridir. Gözdağı, korkutma, tehdit ile emeğimizin gasp edilmesine hiçbir kurum, kuruluş ve kişinin Ereğli’mizin gelişmesine engel olmasına izin vermeyelim. Bunun için bugüne kadar hep dik durduk, durmaya da devam edeceğiz. Ben, Ereğli’nin gelişmesine engel olanlara izin vermiyorum, vermeyeceğim. Lütfen siz de vermeyin.”

ÖNCE ‘DEĞİŞİM’ ŞİMDİ DE ‘GELİŞİM

Gücünü üyelerinden aldığını söyleyen Keleş, yeni yönetim dönemine ilişkinse ‘gelişim’ vurgusu yaptı. Konuşmasının son bölümünü de ‘teşekküre’ ayıran Keleş, şu ifadeleri kullandı: “Sizleri dört sene önce değişime ortak olmaya davet etmiştim. Bugünse sizleri gelişime ortak olmaya davet ediyorum. Bir ekip, üyeleri ne kadar güçlü ise o kadar güçlüdür. Bu güç sizin gücünüzdür. Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası 2650 üyesinden aldığı güç ile kimseye ihtiyacı olmayan, Ereğli’nin istihdamını sağlayan, Ereğli’yi büyüten en etkili sivil toplum kuruluşudur. Bu güç sizin gücünüzdür. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza, aramızda olsun ya da olmasın ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de bundan önce Odamızın yönetiminde, meclisinde görev yapmış başkanlarımıza ayrıyeten teşekkürlerimi iletiyorum. Herkes, elinden geldiğince Ereğli’miz için en iyisini yapmaya çalışmıştır.”

Konuşmasını tamamlayan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, 7 meslek gurubundan oluşan Oda Organı çalışma arkadaşlarını duyurdu. İsimleri okunduktan sonra sahneye davet edilen isimler dakikalarca alkışlandı. Keleş, toplantı bitiminde tebrikleri kabul etti. Kendisine başarı dileyenler arasında AK Parti önceki dönem Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da vardı.

 
Gösterim : 595
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549241, Bugün: 3346 kez ziyaret edilmiştir.