Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2022 Çarşamba 21:14
KDZ. EREĞLİ’DE, BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ DEVRİYEYE BAŞLADI
Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Bisikletli Zabıta Timi kuruldu. Sahilde ve Bisiklet Yolu’nda görev yapacak doğa dostu elektrikli bisikletlere sahip biri bayan 4 kişilik tim devriyeye başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi halka hizmet anlayışında yeniliklerini sürdürüyor. Bu amaçla Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Bisikletli Zabıta Timi kuruldu.

Trafiğe kapalı alanlarda olaylara daha rahat müdahale edebilecek olan aynı zamanda zabıtanın hareket kabiliyetini artıracak doğa dostu elektrikli bisiklet timi ilk devriyesini kentin oksijen ve rahatlama alanı sahil güzergahında Zabıta Müdürü Halit Aydın’ın koordinasyonunda yaptı.

Biri bayan 4 kişilik timin sahil güzergahı ve yeni açılacak olan bisiklet yolunda görev yapacağını belirten Zabıta Müdürü Halit Aydın şunları söyledi:

“Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla hizmet anlayışında yenilikleri sürdürüyoruz. İlçemizde motorlu araç trafiğine kapalı olan özellikle halkımızın gezinti yaptığı mesire alanlarında, parklarda, merkez çarşı içerisinde, uzun sahilimizde ve açılışı yapılacak bisiklet yolunda kullanılmak üzere 4 adet elektrikli bisiklet alarak Belediye Zabıta Müdürlüğü envanterine kayıtlarını yaptık. Halkımızın bu noktalardaki şikayet ve taleplerine ivedilikle müdahale etmeyi amaçlıyoruz. Çevre dostu bisikletler ile halkımızın yanında ve yakınında olacağız.”

Bisikletli Zabıta Timi, 24 saat esasına göre çalışacak.

 
Gösterim : 524
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548136, Bugün: 2241 kez ziyaret edilmiştir.