Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2022 Cuma 15:08
ER-FEN’DEN FOTOĞRAF SERGİSİ
Karadeniz Ereğli İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi öğrencileri tarafından kurulan ER-FEN Fotoğraf Kulübü üyelerinin fotoğraflarından oluşan sergi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Salonu’nda açılan sergiye Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Menteş, Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Metin Yüksel, İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürü Alaattin Pekdemir, Hayırsever İbrahim İzmirli’nin kızı Yaşare İzmirli Gök, okulun idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış öncesinde Fen Lisesi Matematik Öğretmeni Müşfik Eker katılımcıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Kulüp öğrencileri çalışmaları hakkında bilgi verdi. Açılışta, Fen Lisesi 10. Sınıf Öğrencisi Elif Su Ereli, piyano resitali verdi.

Okul Müdürü Alaattin Pekdemir, açılışta yaptığı konuşmada, “Kurtuluş ateşinin yakıldığı bu anlamlı günde, İbrahim Süheyla İzmirli Fotoğrafçılık Kulübü’nün sergisine hoş geldiniz. 25 öğrenci ve 1 öğretmenin çekerek seçtiği 52 Fotoğrafının sergide sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

Serginin açılışı, protokol ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Sergide, öğrenciler çektikleri fotoğraflara dair protokol ve katılımcılara bilgi verdi. Sergide, öğrencilerin büyük bölümü cep telefonlarıyla çekilen, Ereğli ve yöresine ait fotoğrafların yanı sıra, daha eski nesil fotoğraf makineleri ve Agrandizör gibi fotoğraf malzemelerinin bulunduğu stant da yer aldı.

25 Mayıs'a kadar izleyicilere açık olan serginin açılışında, katılımcılara ikramlarda da bulunuldu.

 
Gösterim : 720
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551162, Bugün: 1105 kez ziyaret edilmiştir.