Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2021 Çarşamba 19:44
HATİP CAMİ ÖNÜNE KAVŞAK YAPILACAK
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hatip Sokak üzerinde yer alan Hatip Cami önünde cenaze ve Cuma namazı sırasında yaya ve araç trafiğinde yaşanan kargaşayı düzene sokmak için kavşak çalışması yapılacağını duyurdu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Sakindere Projesi çalışmalarını takip etmek üzere bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Posbıyık, Hatip Cami önünde cenaze ve Cuma namazları sırasında araç ve yaya trafiğinde yaşanan sıkıntıları gidermek için de çalışma başlattıkları söyledi. Cami önüne kavşak yapılacağını ve namazların caminin arka bölümünde kılınması için Müftülük ile görüşme yaptıklarını anlatan Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Telekom’a ait bir kutu var. Onu kaldırması için Telekom’a yazı yazdık. Sayın Müftü ile zaten ön görüşme yapmıştık. Hatip Cami’nin ön tarafında namaz kılınmayacak. Arka tarafında çocuk parkını da kaldırarak üzerini kapatacağız. Bunun karşılığında Hatip Cami’nin giriş kısmını yola alacağız ve orada bir göbek yapacağız ve kargaşayı önleyeceğiz.”

 
Gösterim : 771
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21636498, Bugün: 6006 kez ziyaret edilmiştir.