Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2021 Salı 16:04
BOZKURT: “ATATÜRK; BÜYÜK BİR LİDER, EŞSİZ BİR DEVLET ADAMIDIR”
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Mesajında Atatürk’ün, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vuran, üstün başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir lider olduğunu ifade eden Bozkurt; “Atatürk; ulusal bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin simgesi, ulusumuzun geleceğini her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağı ve bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet ve Cumhuriyeti armağan eden eşsiz bir devlet adamıdır” dedi.

Bozkurt, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83’üncü yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk’ü andığımız bu günde bizlere düşen görev; O’nun ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ ifadesinde vurguladığı gibi, Cumhuriyetimizin bekasını sağlamak ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışarak, ülkemizi ve milletimizi birlik ve bütünlük içerisinde daha güçlü ve daha aydınlık yarınlara taşımak olacaktır.

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için istiklal mücadelesinde olduğu gibi istikbal mücadelesinde de canla başla çalışmak, bu bağlamda belirlenen ilke ve hedefleri idrak etmek, uygulamak ve daha da geliştirerek geleceğe taşımak, Atatürk'ü anmanın ve anlamanın en güzel yoludur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

 
Gösterim : 805
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548047, Bugün: 2152 kez ziyaret edilmiştir.