Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2021 Pazartesi 21:45
ÖZCAN; “Çok Kurrnazlık Akıllılık Değildir Temsilci!”
Kdz. Ereğli TSO başkanı Aslan Keleş’in geçtiğimiz hafta Erdemir’i hedef alan basın toplantısı üzerine bir açıklama yapan geçen dönemki TSO Başkan adayı Niyazi ÖZCAN, “bu kadar sallama Temsilci sen Niyazi Özcan'mısın ki eylem yapasın” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kdz. Ereğli TSO başkanı Aslan Keleş’in geçtiğimiz hafta Erdemir’i hedef alan basın toplantısı üzerine bir açıklama yapan geçen dönemki TSO Başkan adayı Niyazi ÖZCAN, “bu kadar sallama Temsilci sen Niyazi Özcan'mısın ki eylem yapasın” şeklinde bir açıklama yaptı.

Özcan’ın açıklaması şu şekilde…

Bir şehrin kaybolan yılları Kdz. Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası geçen 3 yılda taş üstüne taş koymamış olup secime 1 yıl kala şimdi oy avcılığına çıkması büyük cesaret. Çok merak ediyorum insanlar dışarıdan bakıldığında o kadar gözünüze kolay lokmamı geliyor. Çalışmayı kendilerine şiar edinmeyen arkadaşlar sizin egonuzu kibrinizi tatmin etmek için Ereğli’nin zamanı yok. İşin başındaki arkadaş çıkıp diyor ki ERDEMİR'e karşı eylem yapacağım, bu kadar sallama Temsilci sen Niyazi Özcan'mısın ki eylem yapasın. Fındık fıstık incir yemekten zaman mı bulamadın 3 yıl oldu neredeydin arkadaş demezler mi?

Kdz Ereğli Ticaret ve sanayi odası üyesine secime giderken verdiğiniz sözler unutuldu mu sanıyorsunuz?

Kdz Ereğli ticaret ve sanayi odasını yönetenlerin bu kadar vasıfsızlaştığı kurulduğu günden bugüne kadar hiç görülmemiştir. Hiç bir şey bilmiyorduysan aklını çalıştırıp Niyazi Özcan'ın secim dergisini alsa idin içinde Ereğli'ye hizmet edilecek o kadar çok projeler vardı ki bir tane yapsaydınız hiç olmazsa gecen bu 4 yıl heba olmazdı.

BU SEÇİMLERDE TEKRAR ADAYIM

Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası siyaset de sahne alacak arkadaşların basamak olarak kullanacağı bir makam değildir. Siyasetini oda üzerinden dizayn etmeye çalışan birkaç kişinin planlarına üyemiz asla müsaade etmeyecektir, sözün özü ticaret ve sanayi odası yönetimine üyelerimiz neden iş yapamıyorsunuz diye sorulduğunda ticaret ve sanayi odası icra makamı değildir rica makamıdır diyorsunuz. Size bir ağabey tavsiyesi; Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası icraat makamıdır, kafanıza bunu yerleştirin bir zahmet! Her bölgenin kendine has lokomotif sektörleri vardır. Bölgemizde sanayi bölgesidir ve 3 ana kalemde tanımlanır. Sac Sanayi ve Nakliye bu sektörler lokomotif görevi görmektedir. Yönetenler tarafından çok iyi bilindiği ve algılandığı takdirde diğer sektörler buna bağlı olarak hızla kalkınır ve başarı elde edilmiş olunurdu. Bu lokomotif sektörü çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odamızın çok değerli üyelerinin hakkını 1993 ten buyana üyesi bulunduğum ticaret ve sanayi odasının bu zaman içerisinde görev aldığım dönemler olmuş olup bilgi birikim tecrübe yetenek ve yüreğimle siz çok değerli üyelerimize hizmet etmek için 2022 Mart ayı içerisinde yapılması planlanan ticaret ve sanayi odası seçimlerine yeniden aday olduğumu arz ederim saygı sevgi ve hürmetle kalın.

Kdz Ereğli Ticaret Ve Sanayi Odası başkan adayı Niyazi Özcan

 
Gösterim : 1018
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643668, Bugün: 3653 kez ziyaret edilmiştir.