Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2021 Çarşamba 17:58
POSBIYIK: EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAYIN, EREĞLİ’DEKİ HAVAYI BOZMAYIN
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, fakülte kampusu yapımı konusunda faydası olmayan ve engelleme yapanlara teşekkür edilmesini eleştirdi, ‘Emek hırsızlığı yapmayın, Ereğli’deki havayı bozmayın’ dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ocak ayı meclis toplantısında yapım çalışmaları devam eden fakülte kampusu konusuna değindi, emeği olmayan ve engellemede bulunanlara teşekkür edilmesini eleştirdi.

Posbıyık şunları söyledi:

“Geçenlerde bir bahtsız açıklama oldu, üzüldüm. Açıklamayı yapan da benim çok iyi arkadaşım, dostumdur. Biz dikkat ederseniz üniversite, fakülteler konusunda hiçbir beyanat vermeyiz. En büyük ağırlığı çeken belediyedir. AK Parti Meclis Grubu, CHP Meclis Grubu ile çalışma arkadaşlarımın, sürekli olarak meclisten geçen tadilatlar konusunda emeği çok büyüktür. İmar ve Fen İşleri ekiplerimiz tamamen bu işlerle uğraşıyor. Ama hiç ses çıkartmıyoruz, biz yaptık demiyoruz. Çünkü öne çıkmayalım, siyaset konusu yapmayalım diye laf etmiyoruz. Geçenlerde bir İlçe Başkanı arkadaşımız, bu işi yapanlara teşekkür etti. Hiç faydası olmayan, hatta engel olanlara teşekkür ediyor. Başkan yardımcım Haluk Okur bir Ankara’da, bir İstanbul’da bunun için. Belediye işlerine bakamıyoruz bu işten.

YA HERKESİN HAKKINI VER YA DA YAPMA

Bilmiyorsan gel, ben senin arkadaşınım, bize sor. Bizi incitme lütfen. Emek hırsızlığı yapmayın. Bunlara müsaade etmem. Bir dahaki sefere daha sert konuşurum. Teşekkür edeceksin madem, ya doğrusunu et, ya hiç ses çıkarma bizim gibi. Ne olursa olsun eski İlçe Başkanın Fatih Çakır’ın da emeği var orada. Unutulur mu? Ticaret Odası Başkanı Arslan Keleş’in, liderimiz, önderimiz Kaymakam beyin… Onun sayesinde mesafe kat ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan eğer güvenlik olayını halletmemiş olsaydı bu işe giremezdik ki. Sayın Saadet Oruç halen daha uğraşıyor buraya mimarlık ve hukuk fakültesini almak için. Bu teşekkürü ya tam yapacaksın, herkesin hakkını vereceksin, AK Parti Meclis grubunun, CHP Meclis grubunun, bürokratların, herkesin hakkını vereceksin ya da beceremiyorsan yapmayacaksın. Yoksa olmaz, Ereğli’deki bu güzel havayı bozmaya kimsenin hakkı yok. Bunu üstüne basa basa söylemek istiyorum.”

 
Gösterim : 725
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551764, Bugün: 1707 kez ziyaret edilmiştir.