Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2020 Pazartesi 19:21
BİLSEM ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Karadeniz Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Berkay Balcı ve Mustafa Rüzgar Kocamanoğlu, Carıbou Contest Matematik Yarışması’na elde ettikleri Dünya birinciliği derecesinden dolayı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından kutlandı.

Karadeniz Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Berkay Balcı ve Mustafa Rüzgar Kocamanoğlu, ilçeye önemli bir akademik başarı kazandırarak gururumuz oldu. Öğrenciler 14-15 Ekim tarihlerinden Dünya çapında on line olarak düzenlenen Carıbou Contest Matematik Yarışması’na elde ettikleri Dünya Birinciliği derecesinden dolayı Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından kutlandı.

ALKIŞLAR; BERKAY BALCI İLE MUSTAFA RÜZGARKOCAMANOĞLU’NA

2019 yılında tüm aşamalarında toplam 13 Dünya Birinciliği bulunan Kdz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi, bu yıl 6 aşamadan oluşan sınavın ilk aşamasına 14-15 Ekim 2020 tarihinde katılım gösterdi. Buna göre; Kdz Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Berkay Balcı ve Mustafa Rüzgar Kocamanoğlu yarışmanın ilk aşamasında dünya birinciliğini paylaştı. Önemli başarıyı ödüllendiren Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, makamında düzenlenen törende; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Bilsem Müdürü Serkan Çakır, Matematik öğretmeni Çağla Gençtürk ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 
Gösterim : 1184
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644948, Bugün: 274 kez ziyaret edilmiştir.