Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 20:00
Ereğli’de Hareketli Pazartesi! Bıçaklı Yaralama, Yangın, Silahlı Saldırı ve Ölüm!
Karadeniz Ereğli Hafta başına çok hareketli başladı. İlçe gündemi ard arda gelen asayiş haberleri ile o kadar çabuk değişti ki, haftalardır seyreden korona vakaları bile gündemin dışında kaldı.

Öğleden önce yol verme kavgasında bıçaklı yaralama olurken öğleden sonra Ömerli ve çevresinde yaşanan büyük yangın bir anda gözleri o bölgeye çevirdi. Ardından sahil bandında meydana gelen silahlı saldırıda bir kişinin ölmesi ile Kdz. Ereğli haftaya çok hareketli başlamış oldu.

Yol verme kavgasında kan aktı…

Ereğli’de yol verme tartışmasında kan aktı. Kavgada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, diğer sürücü ise polis merkezine teslim oldu.

Ömerli’ de büyük yangın…

Ömerli Mahallesinde orman yangını çıktı. Yangına Orman İşletme müdürlüğü ve Ereğli belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yangın ilçeye Bağlı Ömerli mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ömerli Mahallesi üst kısmında ki ormanlık alanda yangın başladı. Yangını gören vatandaşlar durumu ekiplere haber verdi. Orman İşletme Müdürlüğü ile Ereğli belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Yaklaşık 2 saat süren yangının kontrol altına alınmak üzere olduğu ve ekiplerin çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

Ereğli sahilinde bir kişi vurularak öldürüldü

Ereğli’de 16 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen bar cinayetinde Atakan ve Atalay kardeşleri öldüren Ersin A., ilçe merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Ersin A.'yı vuran kişinin ise 2012 yılında silahlı saldırıda hayatını kaybeden Atakan K.’in oğlu Devrim K. olduğu öğrenildi.

 
Gösterim : 1202
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547983, Bugün: 2088 kez ziyaret edilmiştir.