Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2020 Perşembe 14:57
Almanya Ormanlılılar Derneği'nden çocuklara bayram hediyesi
Almanya Ormanlılılar Derneği tarafından her yıl çocuklara yönelik düzenli olarak yapılan giyim yardımı, bu yıl da yapıldı ve çok sayıda çocuk sevindirildi.

Almanya Ormanlılılar Derneği Başkanı Abdullah Akay, çocuklara yönelik yapılan giyim yardımıyla ilgili yaptığı açıklamada, yardımların devam edeceğini ifade ederek; "85 çocuğumuzun yüzünü güldürmenin sevincini yaşıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen dernek yöneticilerimize, temsilcimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Temsilcisi Varol Aksoy da Almanya Ormanlılılar Derneği olarak her yıl dini bayramlardan önce düzenledikleri giyim yardımlarını bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aksoy; "Toplamda 85 ihtiyaç sahibi çocuğumuza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Almanya’da 'Bir çocukta sen sevindir' diyerek etkinliği başlatan dernek başkanımız Abdullah Akay’a teşekkür ediyorum. Etkinlikte çocuklarımıza yardımcı olan eşime, dernek yönetimimizden Fatma Koç’a Mehmet Karakuş’a ve dernek üyelerimize; çocuklarımız ve Ormanlı adına teşekkür ediyorum dedi.

 
Gösterim : 1262
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548642, Bugün: 2747 kez ziyaret edilmiştir.