Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2019 Salı 19:11
Yazıcıoğlu Butik’ten kokteyl daveti
Ereğli’de Pazar günleri de dahil haftanın yedi günü hizmet veren bayan giyiminin önde gelen firmalarından Yazıcıoğlu Butik; yeni sezon ürünlerini düzenleyeceği kokteyl ile tanıtacak.

Ereğli’de Pazar günleri de dahil haftanın yedi günü hizmet veren bayan giyiminin önde gelen firmalarından Yazıcıoğlu Butik; yeni sezon ürünlerini düzenleyeceği kokteyl ile tanıtacak. İsteyen herkes kokteyle katılıp, yeni sezon ürünlerinin özellikleri, fiyatları ve sürpriz indirimler hakkında bilgi alabilecek.

“Herkesten önce siz görün, siz giyin” sloganı ile düzenlenecek olan kokteyl ile ilgili açıklama yapan Yazıcıoğlu Butik sahibi Büşra Yazıcıoğlu, 20 Kasım Çarşamba günü düzenleyecekleri kokteyle açık davette bulunarak şunları söyledi:

“Sonbahar-Kış sezonu ürünlerimizi, düzenleyeceğimiz kokteyl ile bölge halkımızın beğenisine sunacağız. Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak’ta bulunan mağazamızda vereceğimiz kokteyle, tarzına ve giyimine önem veren herkesi bekliyoruz. Ayrıca kokteylimizi düzenleyeceğimiz 20 Kasım Çarşamba gününden itibaren 24 Kasım da dahil, ‘Sezon sonu değil, sezon başı indirimi’ sloganımızla tüm ürünlerimizde yüzde 25 indirim uygulayacağız. Bu vesile ile tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, tarzını önemseyen giyim severleri Çarşamba günü gün boyu sürecek olan kokteylimize bekliyoruz.

 
Gösterim : 1161
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645216, Bugün: 542 kez ziyaret edilmiştir.