Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2019 Salı 18:58
NİŞANLANDILAR...
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu’nun kızı Sena Yazıcıoğlu ile Alaplı'nın tanınmış ailelerinden Metin Gül'ün oğlu Enes Gül nişanlandı.

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu'nun kızı, Yönetim Kurulu Başkanı ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Olay67 Haber Portalı Sahibi İsmet Yazıcıoğlu’nun yeğeni, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Yazıcıoğlu’nun kardeşi ve Reklam Müdürümüz Ali Yazıcıoğlu’nun kuzeni Sena Yazıcıoğlu; Alaplı’nın sevilen ailelerinden Metin Gül'ün oğlu Enes Gül ile bir süre önce sözlenmişti. Genç çiftin nişan töreni ise Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

İlçedeki Fabrika Düğün ve Toplantı Salonu’nda düzenlenen nişan törenine Yazıcıoğlu ve Gül aileleri, yakınları ve genç çiftin arkadaşlarının yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Zonguldak önceki Milletvekillerinden Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Türk, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Nişan yüzükleri takılmadan önce birer konuşma yapan Sena Yazıcıoğlu’nun dedesi, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Onursal Başkanı ve Türk Hava Kurumu Alaplı Şube Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Tekin, önceki Milletvekillerinden Candan, Vergi Dairesi Müdürü Gövce ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Türk, Yazıcıoğlu ile Gül ailelerine ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunup Sena ile Enes çiftine de mutluluklar dilediler.

Genç çiftin dansı ile başlayan gecede davetliler gönüllerince eğlenirken, Yazıcıoğlu ve Gül ailelerinin büyükleri de gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilendiler.

 
Gösterim : 1273
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21645616, Bugün: 942 kez ziyaret edilmiştir.