Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2019 Salı 18:49
İLK ADIMI ATTILAR...
Şirin Ereğli Gazetesi'nin kurucusu merhum Duayen Gazeteci Bedri Erel’in adını taşıdığı torunu Bedri İlkin Erel, uzman klinik psikolog Şule Abacı ile evliliğe ilk adımını düzenlenen nişan töreniyle attı.

Şirin Ereğli Gazetesi Yazı işleri müdürü Şafak Erel ve Zübeyde Erel’in oğulları Bedri İlkin Erel, Teslime-(merhum) Bilal Abacı’nın kızları Şule Abacı için, Can Balı Kahvaltı Salonu’nda nişan töreni düzenlendi.

Erel ve Abacı aileleri arasında gerçekleşen nişan töreninde genç çiftlerin yüzüklerini Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık takarak, nişan kurdelesini kesti. Eşi Neriman Posbıyık ile nişan merasimine katılan Başkan Posbıyık, Şule Abacı ve Bedri İlkin Erel’e mutluluklar dileyerek, “Allah tamamına erdirsin. Çok sevdiğim İlkin ve Şule kızımızın nişan yüzüklerinin kurdelasını kestik. Allah nikahlarını da kıymayı nasip eder inşallah” dedi.

Genç çift nişan yüzüklerinin takılmasının ardından geç saatlere kadar eğlenirken, Bedri İlkin Erel’i Ereğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ndeki mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı.

 
Gösterim : 1286
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548628, Bugün: 2733 kez ziyaret edilmiştir.