Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019 Cuma 01:10
Öğrenciler’den, engelli bireyler adına anlamlı kampanya
Kdz. Ereğli Ören İlkokulu yıl sonu okul sergisi gerçekleştirdi.

Sergi açılışına Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yardımcı Ahmet Eroğlu katıldı. Ören İlkokulu 7/A Sınıfı öğrencisi Cemre Kırtay’ın öncülüğü’nde, okulda ki öğrencilerin de yoğun katılımı gösterdiği “Mavi Kapak kampanyası’n da toplanan kapaklar 7/A Sınıf Öğretmeni Sevim Sıkıcıoğlu tarafından, sergiye katılım sağlayan Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkan Yardımcı Ahmet Eroğlu’na teslim edildi.

Eroğlu burada yaptığı konuşma da, “Mavi Kapaklar” Engelli kardeşlerimize, ayak, kulak, protez, beyaz baston, işitme cihazı olarak engellerini giderme noktasın da yardımcı olacak. Fakat bundan daha önemlisi Cemre Kırtay öğrenci kardeşimizin özeldurumda ki bir arkadaşını düşünerek bu kapakları evinden okula getirmesi herşeyden daha önemli ve özeldir. Bunun için başta öğrencimiz Cemre Kırtay’a, diğer tüm öğrencilere, Öğretmenimiz Sevim Sıkıcıoğlu’na ve Okul Müdürü Sabahattin Durgıt’a teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretmen Sıkıcıoğlu ise; 4 Ay önce Cemre’nin öncülüğü’nde, kampanyayı başlattık. Hme öğrencilerimiz hem de velilerimiz duyarlılık göstererek 78.366 mavi kapak sayısına ulaştık. Amacımız özel durumda ki bireylerimize karşı küçükte olsa yardımcı olmak ve toplumsal duyarlılık oluşturmaktır” dedi.

 
Gösterim : 1829
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649582, Bugün: 4908 kez ziyaret edilmiştir.