Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Çarşamba 15:43
ŞAHİN’İN SEÇİM OFİSİ MARKET OLDU! "Belediye İşi Gönül İşi idi ama işi tamamen Duygusala bağladılar. "
AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı Erol ŞAHİN’in anlı şanlı bayraklar ve resimleri ile donatarak havai fişeklerle açılışını yaptığı Kepezdeki büyük seçim ofisinin yerinde yeller esiyor. Büyük bir market zinciri tarafından kiralanan yer sonrası vatandaşın kafası oldukça karışık….

BELEDİYE İŞİ GÖNÜL İŞİ SLOGANI İLE YOLA ÇIKAN ŞAHİN VE EKİBİNİN GÖNÜL OLAYI ÇABUK BİTMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR. İŞİ TAMAMEN DUYGUSALA BAĞLAMIŞLAR!

Seçimlerde siyasiler seçmenine kendini, projelerini ve yapacaklarını daha iyi anlatmak adına kentin belli bölgelerine seçim ofisleri açar, bu seçim ofisleri seçim sonuna kadar seçmene kendilerini anlatmakta yardımcı bir unsur olarak seçim sonuna kadar dururlar.

AK Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı Erol ŞAHİN tarafından geçtiğimiz günlerde Kepez mevkiindeki Seçim Bürosu’nun açılış töreninde kendisi havai fişekler ve davul zurnalar ile karşılanmıştı. Baştan aşağı Parti Amblemleri, Erol Şahin posterleri ile kaplı olan seçim ofisinin duvarlarında “ŞAHİN’in seçimi alacağız” nidaları yankılanmıştı.

SEÇİM OFİSİNİN YERİNDE YELLER ESİYOR!

Aradan 1 aydan kısa bir zaman geçmesine rağmen büyük şatafatla açılışını yaptığı Kepez’deki seçim ofisini daha seçim bitmeden elinden kaybeden ŞAHİN için kamuoyundaki dedikodular ise almış başını gidiyor.

Sokaktaki vatandaş “Hani Belediye İşi Gönül işi idi, seçim ofisini Ulusal bir markete kiralamışlar, işi tamamen duygusal mantıkla yürütüyorlar, bari seçim bittikten sonra yapsalardı bu işi” diyerek traji komik olayı halk ağzı ile inceden bir espiri yaparak yorumluyorlar.

 
Gösterim : 2601
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644160, Bugün: 4145 kez ziyaret edilmiştir.