Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Pazartesi 22:04
ÜNAL DEMİRTAŞ MECLİS LİSTESİNİ SABOTE EDİYOR!... POSBIYIK HER AN İSTİFA EDEBİLİR!..
Cumhuriyet Halk Partisi’nde sular durulmuyor. Milletvekili seçildikten sonra Ereğli’ye gelmeyi unutan ancak geçtiğimiz hafta sonu Ereğli’ye gelerek meclis üyeleri seçimlerinde “FERMUAR” sistemini öne süren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş kendi hazırladığı listeyi CHP Genel Merkezi’nde kabul ettirmeye çalışıyor! Kimseye haber vermeden kendi kafasınca CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras’la birlikte “meclis listesi” hazırlayan ve apar topar dün akşam Ankara’ya dönen Ünal Demirtaş bugün yapılan “MYK” toplantısından istediği listeyi geçirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili dün Ankara’ya giden Halil Posbıyık’ın da kendi listesini CHP Genel Merkezine ve MYK’ya sunduğu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutumuna göre yoluna kendi listesiyle devam edeceği, aksi durumda istifa edeceği ileri sürülüyor.

DEMİRTAŞ KİME HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYOR!

CHP’de aday adaylığı sürecinde tarafsız davranmayarak sürekli aday adaylarından Erol Çivici’yi destekleyen ancak parti meclisinden bu ismi geçiremeyerek hayal kırıklığı yaşayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ,Ereğli’ye gelerek meclis listesine hakim olmaya, Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ı da başarısız olmak ya da çekilmek zorunda bırakarak CHP’nin tüm tüzüğüne aykırı hareketlerini sürdürmeye devam ediyor!

Geçmişten bugüne ilk defa yaşanan ve hiçbir yetkisi olmadığı halde yanına bazı milletvekillerinin desteğini alarak Ereğli’de CHP Meclis listesini “sabote” etmeye çalışan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın bu saatlere kadar ısrarını sürdürdüğü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun alacağı karar doğrultusunda CHP Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın “yol haritasını” yeniden belirlemesi gerekirse de “ istifa” yolunu kullanacağı ifade ediliyor.

ÜNAL DEMİRTAŞ’A TEPKİLER YAĞIYOR!

Ünal Demirtaş’ın Belediye Meclis üyeliklerine doğrudan karışması Ereğli’de CHP’liler tarafından tepkiyle karşılandı. Demirtaş’ın konu hakkında ısrarcı tutumu sonrası CHP İlçe Teşkilatında huzursuzluğun had safhada olduğu ve CHP Milletvekili Ünal Demirtaş’ın doğrudan Ak Parti’ye hizmet ettiği ve seçimi kaybetmek uğruna Ereğli’de CHP’yi yok etmeye çalıştığı ileri sürülüyor.

Ankara’dan gelecek haberler de CHP’liler ve Halil Posbıyık’ı destekleyen tüm Ereğli’liler tarafından dikkatle takip ediliyor.

 
Gösterim : 2442
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640955, Bugün: 940 kez ziyaret edilmiştir.