Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2019 Perşembe 18:01
İYİ PARTİ'de, tepki istifaları başladı…
İYİ PARTİ’nin “Millet İttifakı” anlaşmasına rağmen Karadeniz Ereğli ilçesinde belediye başkanı adayı çıkartarak 31 Mart yerel seçimlerine kendi adayı ile girme kararı alması parti teşkilatında tepkilere yol açtı.

İYİ PARTİ’nin “Millet İttifakı” anlaşmasına rağmen Karadeniz Ereğli ilçesinde belediye başkanı adayı çıkartarak 31 Mart yerel seçimlerine kendi adayı ile girme kararı alması parti teşkilatında tepkilere yol açtı.

İYİ PARTİ’nin Karadeniz Ereğli ilçe teşkilatının kurucularından ve ilk dönem ilçe sekreterliği görevini başarı ile sürdüren Handan Aktimur, yaşanan son gelişmeler üzerine Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinden ve parti üyeliğinden istifa etti.

İSTİFALAR DEVAM EDECEK

İYİ PARTİ’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; yoğunluğunu Karadeniz Ereğli ilçe teşkilatı kurucu üyelerinin oluşturduğu çok sayıda İYİ PARTİ üyesinin partiden istifa etmesi bekleniyor.

“EREĞLİ’DE AK PARTİ’NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLMEK İSTENİYOR”

İYİ PARTİ’nin Karadeniz Ereğli’de “Millet İttifakı” na rağmen belediye başkanı adayı çıkartmasını “Belediye Mecliisi üyeliği” pazarlarına bağlayan bir kısım parti üyeleri, “İYİ PARTİ’nin Ereğli’deki oy potansiyeli bellidir. CHP ile perde arkasında sürdürülen belediye meclisi üyeliği ve koltuk pazarlığında İYİ PARTİ’nin seçmenlerini bu pazarlığa malzeme yapanlar, partimizin oy gücünü de biraz abartmak suretiyle gerçek niyetlerini ortaya koymuşlardır. Ereğli’deki siyasi kulisleri bizler de yakından takip etmekteyiz. Ak Parti’nin Ereğli’de seçim kazanma şansı giderek azalıyor. Ereğli’de rüzgar Millet İttifakı’nın büyük ortağı CHP’nin adayı Sayın Halil Posbıyık’tan esiyor. Bu rüzgarın önünü kesmek için çeşitli senaryolar uygulanıyor. Halil Posbıyık’a hergün atılan çirkin iftilaralar tutmayınca Ak Parti’nin MHP adayını çekip avantaj sağlamak için temaslar sürdürdüğünü biliyoruz.

İYİ PARTİ Karadeniz Ereğli’de 3-5 meclis üyeliği ve bir Belediye Başkan Yardımcılığıı kapmak uğruna Millet İttifakı’nın oylarını bölüp Ak Parti’nin seçim kazanmasına çanak tutmaktadır. Bizler, oynanmak istenen bu kirli oyunun farkındayız. Bu oyunu kuranların hevesleri kursaklarında kalacaktır. İYİ PARTİ’nin kuruluş amaç ve felsefesi ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bu kirli ittifakları bozacağız. İYİ PARTİ’ye oy verenlerin neredeyse tamamı Ereğli’deki bu oyunun farkındadır.” Şeklinde görüş bildirdiler.

 
Gösterim : 2285
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643472, Bugün: 3457 kez ziyaret edilmiştir.